Başkan Sarı, Bakan Kirişçi’den mazot gübre ve zeytinyağına destek talep etti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Hatay’a geldi. Hatay temasları kapsamında, Reyhanlı ilçesinde pamuk hasadına katılan Bakan Kirişçi, Reyhanlı Barajı Sulama Tüneli’nde incelemelerde bulunduktan sonra Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde

sektör temsilcileri ile toplantı yaptı.  Daha sonra Hatay Orman Bölge Müdürlüğü’nün açılışını yapan Bakan Kirişçi, Hatay’da şehit edilen Av Koruma Personeli Mehmet Ali Koşar’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

BAKAN KİRİŞÇİ’YE ZEYTİNYAĞI HEDİYE ETTİ

Bakan Kirişçi’nin Hatay’daki temaslarına eşlik eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, gübre, mazot ve zeytinyağı desteklemeleri konusundaki taleplerini Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’ye iletti. Bakan Kirişçi’ye Altınözü’nde yetişen zeytinlerden üretilen zeytinyağında hediye eden Başkan Sarı, “Medeniyetler beşiği Hatay’ımıza teşrif eden Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Prof. Dr. Vahit Kirişçi’ye ilçemizin bereketli topraklarında yetişen zeytinlerden elde edilen zeytinyağını takdim ettik.

HER ZAMAN ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ

Sayın Bakanımıza gübre, mazot ve zeytinyağı ile ilgili destekleme taleplerimizi ilettik. Taleplerimizin karşılanması yönündeki yaklaşımları için Sayın Bakanımız başta olmak üzere, desteklerini esirgemeyen Hatay Valimiz, İl Başkanımız ve AK Parti Hatay Milletvekillerimize teşekkür ederim.

Çiftçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu