Başkan Sarı: Altınözü için en iyisini yapmaya devam edeceğiz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Belediyesi olarak Altınözü ilçesinin kalkınması ve gelişmesi için çaba göstermeye devam edeceklerini ifade etti. Yerel Havadis Gazetesinin Basın Emekçilerini makamında ağırlayan Başkan Sarı, göreve geldiği 2014 yılından bu yana “İlçeyi nasıl daha yaşanabilir bir hale getirebiliriz” duygusuyla hareket ettiklerini ve çalışmalarını bu anlayışla sürdürdüklerini belirtti.

Altınözü’nün Hatay’ın en çok konuşulan ilçelerinden biri olmasının sadece kendisinin değil ekip arkadaşlarının ortak başarısı olduğunu dile getiren Başkan Sarı, “Ne benim ne de ekip arkadaşlarımızın elinde bir sihirli değnek var. Biz bu güzel ilçede göreve 2014 yılında başladık. İlçemiz o zamanlar gerçekten de çok kötü bir durumdaydı. O dönemde insanlar burada işleri varsa bile gelmek istemiyorlardı. Aradan geçen zaman içerisinde hafta sonları 15-20 bin kişiyi ağırlayan bir ilçe haline geldik. Yaptığımız festivallerle zeytin ve zeytinyağımızın tanıtımında önemli mesafe kat ettik. Zeytincilik Araştırma Enstitümüz yakında hizmete açılacak. TOKİ’de ikinci etaba hazırlanıyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu çok amaçlı salonları, spor tesislerini bir bir hizmete açıyoruz. Altınözü Antakya Karayolu’nun yarısı tamamlandı. İnşallah en kısa zamanda yolun tamamı yapılarak vatandaşlarımızın bu haklı talebi karşılık bulmuş olacak. Elbette ilçemizde eksik kaldığımız noktalar olabilir. Elimizde sihirli değnek yok. İmkanlarımız ölçüsünde 48 mahallemize de ulaşmaya ve halkımızın taleplerine karşılık verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz. Güzel ilçemiz için yeni projelerimiz, sürprizlerimiz var. Altınözü’müz için en iyisi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İSTİHDAM VE ÜRETİM ALANINDA DAHA İDDİALI BİR ALTINÖZÜ

İlçeye kazandırılan hizmetlerden bahseden Başkan Sarı, “Geleneksel hale getirdiğimiz zeytin ve zeytinyağı festivallerimizin yankılarını ulusal arenada da görmek bizi çok mutlu ediyor. Yapımında son aşamaya gelinen Zeytincilik Araştırma Enstitüsü’nün hizmete girmesiyle beraber, Altınözü’nde zeytin ve zeytinyağı üretimi kalite kazanacak ve ilçemiz bu alanda çağ atlayacak. Bunun dışında bizim bir hayli önemsediğimiz bir diğer konu olan Enek Organize Sanayi Bölgesi’nde de çalışmalar sürüyor. Enek Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanlığı, arsa ön tahsisi için başvuruları almaya başladı. Enek OSB ile birlikte ilçemiz istihdam ve üretim alanında daha iddialı bir konuma gelecek” dedi.

TÜM VATANDAŞLARIMIZI ALTINÖZÜ’NE BEKLİYORUZ

İlçeye çok amaçlı salonlar ve gençler için spor tesisleri kazandırmaya devam ettiklerini hatırlatan Başkan Sarı, turizm alanında da iddialı olduklarını aktardı. İlçeye kazandırılan tesislerin yanı sıra Altınözü’nün tarihi, kültürel ve doğal güzellikleriyle de adından söz ettiren bir bölge olduğunu ifade eden Başkan Sarı, son yıllarda aldığı hizmetlerle turizm alanında da Hatay’ın iddialı ilçelerinden biri haline gelen Altınözü’ne turizm lisesi kazandırılacağını hatırlattı. İlçenin turizm potansiyelini artırmak ve tanıtımını en iyi şekilde yapabilmek için çalışmaya devam edeceklerini belirten Başkan Sarı, bir kez daha tüm vatandaşları Altınözü’nün güzelliklerini görmeye davet etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu