BAŞKAN LÜTFÜ SAVAŞ’IN YENİ YIL MESAJI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 2023 yılını yayımladığı bir mesajla kutladı.

Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi:“Şehrimizin tüm ilçelerinde yaptığımız altyapı ve üstyapı çalışmalarıyla, tarım, turizm, ticaret ve gastronomi alanında hayata geçirdiğimiz projelerle dolu bir yılı geride bıraktık. Projelerimizi hayata geçirirken ilimizin, bölgemizin, ülkemizin ve hemşehrilerimizin faydasını gözettik. Hatay’ın var olan potansiyelini daha da açığa çıkarmayı ve kentimize daha fazla yatırım çekmeyi amaçladık.

Bu amaçlarla yaptığımız EXPO 2021 Hatay, HADO ve kırsal kalkınma gibi projeler ile kentimizin coğrafi güzellikleri ile turizm ve ticaret hacmini bir araya getirdik. EXPO alanlarımız milyonlarca misafir tarafından ziyaret edilirken HADO ile binlerce yolcuyu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Hatay’ımız arasında güvenle taşıdık. Kırsal kalkınma projemizle şehrimizin bereketli topraklarına nefes olurken Türk sporuna ve sporcularımıza yine çok büyük yatırımlar yaptık.

Yeni yılda, belediyemiz olarak halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaya, toplumumuzun refahını artırmaya ve şehrimizin gelişimine katkıda bulunmaya devam edeceğiz. 2023 yılında da şehrimiz için daha iyi bir gelecek ortaya koymayı hedefliyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlayacağımız bu yılda hak, hukuk, adalet ilkelerinden vazgeçmeyecek, ülkemizde demokrasi, hukuk, sağlık, eğitim ve daha nice temel yapıyı yeniden ve daha sağlam temellerle inşa edeceğiz.

2023 yılının demokrasiyi tam olarak yaşama geçireceğimiz güzel bir dönemin başlangıcına vesile olacağına inanıyorum.

Bu inançla herkesin yeni yılını tebrik eder, sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini dilerim. 2023 yılı kutlu olsun.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu