BAŞKAN GÜL’DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül yaptığı Ramazan Bayramı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi. “Kıymetli Vatandaşlarımız, Ramazan ayının feyiz ve bereketiyle dolu günlerini geride bırakırken, bir kez daha bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek günlerin manevi atmosferi içinde, gönüllerimizdeki sevgi ve saygıyı bir kez daha tazeleyerek, bayramın coşkusunu hep birlikte paylaşmanın sevincini yaşıyoruz.

Bayram; kardeşlik, hoşgörü ve dayanışma duygularının en güzel şekilde ifadesidir. Bu vesileyle, komşularımızla, akrabalarımızla ve tüm Belenlilerle daha sıkı bağlar kurma, birlikte daha mutlu ve huzurlu bir geleceğe adım atma fırsatını buluyoruz.

Ramazan Bayramı, geçmişteki hataları affetme, geleceğe umutla bakma ve birlikte daha güzel günlere ulaşma fırsatını sunar. Bu nedenle, bu kutsal günleri sevdiklerimizle birlikte, huzur ve mutluluk içinde geçirmeyi temenni ediyorum.

Bu vesileyle, bayramın tüm insanlığa barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyor, tüm Belen halkının Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlara!

Saygılarımla.” İfadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu