BAŞKAN FATİH TOSYALI: RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşlik duygularının yoğun olarak yaşandığı rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ı, bütün coşkusuyla yaşamanın ve bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleridir.

Bayram süresince ise, değerli İskenderunlu hemşerilerimizin, bayramını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirebilmesi için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Bilindiği gibi her bayramda artan trafik yoğunluğu sebebiyle kazalarda da artış yaşanmaktadır. Sürücülerimizin trafik kurallarına hassasiyet göstermelerini bekliyor, hiçbir vatandaşımızın bayram sevincinin hüzne dönüşmemesini temenni ediyorum.

Bu duygular içerisinde, İskenderunlu hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu