BAŞKAN ERYILMAZ  “YILLARCA BEKLEDİK, SABRETTİK VE HALKÇA KAZANDIK.”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Gerçekleştirdiği girişimler ve başlattığı çalışmalar ile Samandağ’ı daha güzel ve daha yaşanabilir bir ilçe yapmak için Samandağ’da ilklere imza atan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz,  ilçenin merkezinde bulunan ve halk arasında ucube bina diye anılan Eski Askerlik Şubesi  (Belbir) binasının sökümünün yapıldığı alanda incelemelerde bulunarak esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada; “Yıllarca bekledik, sabrettik ve halkça kazandık. Bugün yıkımında sona geldiğimiz eski askerlik şubesi etrafındaki çarşı esnafımızı ziyaret ettik. Yıkım esnasında çıkan toz ve gürültü için bölge esnafımız ve vatandaşlarımızdan affımızı istedik. Bu vesileyle de esnafımız ve vatandaşımız ile sohbet etme fırsatı da yakaladık.

Güzel şeylerin bedel ödenmeden gerçekleşmeyeceğine inanan, bizleri de gülen yüzleri ile karşılayan çarşı esnafımıza ve vatandaşlarımıza gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkür ediyor ve yüzlerindeki tebessümün çalışma iştahımızı daha da kabarttığını tekraren belirtmek istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu