Başkan Çinçin’den Dalgaç Künefe’ye övgü dolu sözler

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Künefenin tatlı yüzü sloganıyla 1949 yılında yola çıkan ve o günden bu güne müşterilerine sunduğu künefe lezzeti ile bölgemiz sektörde zirvede yerini alan Dalgaç Künefe, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyeti ağırladı.
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyeti kapıda karşılayan Dalgaç Künefe Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Uçar, Başkan Çinçin’i işletmelerinde ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduklarının altını çizerek, Başkan Çinçin’e görüntüsü ile görsel şölen sunan Dalgaç Künefe lezzetlerini tattırdıklarını belirtti. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve beraberindeki heyetten memnuniyet dolu geri dönüşler almaktan mutluluk duydukların söyleyen Uçar, künefeden gül katmerine birbirinden eşsiz lezzetleri tatmayanları Dalgaç Künefe ’ye davet etti.
“EŞSİZ LEZZETLERİ TATMAYA DAVET EDİYORUM”
Gastronomi şehri Hatay’ın gözde işletmelerinden olan Dalgaç Künefede tattıkları birbirinden lezzetli tatlılarla, Hatay’ın şehir içi ve şehir dışı müşterilere en güzel şekilde tanıtıldığını belirten Başkan Çinçin, gerek sunumu gerek lezzeti ile Dalgaç Künefe lezzetlerini herkese tavsiye etti. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, hoş karşılamaları, eşsiz lezzetleri ve sunumları dolayısıyla Dalgaç Künefe Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim Uçar ve ekip arkadaşlarını yürekten kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu