BAKAN GÖKTAŞ SÖZÜNÜ TUTTU, HATAY’A GELDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, deprem bölgelerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Hatay’a geldi.

Bakan Göktaş’ı Hatay Havalimanı’nda, milletvekilleri, belediye başkanları ve Ak Parti teşkilatları karşıladı. Hatay’da bir dizi program ve ziyaret gerçekleştirecek olan Göktaş, ilk olarak AFAD Afet Koordinasyon Merkezinde değerlendirme toplantısı düzenleyerek, Hatay’da devam eden çalışmalar ve vatandaşların acil ihtiyaçları konusunda istişarelerde bulundu.

Kahramanmaraş’ın ardından Hatay’a geçen Bakan Göktaş, depremin izlerini silmek için tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışacaklarını belirterek, “Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak, ihtiyaç duydukları her an güçlü bir şekilde vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu hissettirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi.

ŞEHİTLERE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Bakan Göktaş, 5 işçinin şehit olduğu Ankara’nın Elmadağ ilçesinde MKE fabrikasında patlama nedeniyle üzüntü içinde olduklarını belirterek, “MKE Elmadağ Roket ve Patlayıcı fabrikasında meydana gelen patlamada 5 işçimizin şehit olduğunu öğrendik. Aynı zamanda deprem bölgesi Hatay’da görev yapan Komiser Yardımcısı Selim Sarıkaya’nın da şehit olduğunu öğrendik. Başımız sağ olsun, üzüntülüyüz” ifadelerini kullandı.

‘DEPREM BÖLGESİNDE YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR’

Bakan Göktaş, deprem bölgesindeki yaraları sarmak için devletin var gücü ile çalıştığını ve çalışmaya da devam edeceğini belirterek, “Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak göreve başladıktan sonra ilk ziyareti deprem bölgesine yapıyorum. Çünkü bu bölgede yapacak çok işimiz var. Eksikleri yerinde görmek tespitleri yapmak için incelemeleri yaptık. Şu an için sahada çalışan arkadaşların sayısı ihtiyaçları karşılayacak durumda ihtiyaç durumunda sayıyı arttırabilecek durumdayız’’ dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu