BAKAN BAYRAKTAR’DAN KONTEYNER KENT ZİYARETİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay’da temaslarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Kırıkhan’da konteyner kentlerde yaşayan vatandaşları ziyaret etti.

Bakan Bayraktar’a ziyaretlerinde Hatay Valisi Mustafa Masatlı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı Ömer Erdal Çelik de eşlik etti.

BAYRAKTAR: DEVLET-MİLLET ELELE KENTİMİZİ KALKINDIRACAĞIZ

Bakan Bayraktar, konteyner kent sakinlerinin bayramlarını kutlayarak vatandaşlarla sohbet etti. 1 yıl gibi kısa sürede Hatay’da önemli aşama kaydettiklerini belirten Bakan Bayraktar ziyaretlerle ilgili açıklamasında; “Devletimizle omuz omuza, Milletimizle yürek yüreğe bir bayram. Ramazan Bayramı münasebetiyle Hataylı hemşehrilerimizle bir arada olmak ve çeşitli programlara katılmak üzere Hatay’ımızı ziyaret ettim. Kent sakini vatandaşlarımızla ve gençlerimizle bayramlaştık. Devlet ve milletçe el ele vererek hep birlikte daha güzel günlerde nice bayramlara kavuşulması temennilerinde bulunduk. Hatay benim memleketim. İnşallah Hatay’ı kısa sürede kalkındıracağız” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu