BAKAN BAYRAKTAR VE BAŞKAN ÖNTÜRK HBB PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ramazan Bayramı dolayısıyla Hatay’da bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk ile birlikte belediyenin idari personeli ile bayramlaştı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Ramazan Bayramı dolayısıyla belediye çalışanlarıyla bir araya geldi.
Alparslan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen yerel seçimlerden zaferle ayrılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ü tebrik etti.
Antakya EXPO Alanı A Blok’ta gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde personelle tek tek tokalaşıp bayramını kutlayan Bakan Bayraktar, “Mehmet Öntürk inanıyorum ki sizlerle birlikte Hatay’a çok güzel işler yapacak. Hatay onun Belediye Başkanlığı döneminde geçtiğimiz yıl yaşadığımız o büyük felaketin ardından, hep birlikte sizlerin gayretleriyle bizlerin destekleriyle çok hızlı bir şekilde yaralarını saracak.” dedi.Törende Ak Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı da Bakan Bayraktar’a eşlik etti.
ÖNTÜRK “BAYRAMLAŞMALARIMIZI GELENEKSEL HALE GETİRECEĞİZ”
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk belediye personelinin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Yerleşkesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Başkan Mehmet Öntürk’ün de katılımıyla bayramlaşma programı düzenlendi.
Törende konuşan HBB Başkanı Öntürk, yaşanan deprem felaketi sonrası Hatay’ı yeniden ayağa kaldırmak için tüm personelle birlikte atalarımızın Kurtuluş Savaşı’nda mücadele ettiği gibi var güçleriyle mücadele edeceklerini söyledi.
Seçimlerin kazanılmasının ardından iki bayramı bir arada kutladıklarına ve Ramazan Bayramı’nı zaferle taçlandırdıklarına vurgu yapan Öntürk, bayram coşkusunu hep birlikte yaşamak adına bayramlaşmaları geleneksel hale getireceklerini dile getirdi.
Başkan Öntürk, personelinin tek tek bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine aileleriyle katılan çocuklara da bayram harçlığı ve çeşitli hediyeler verdi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu