Azerbaycan Nakliye Hizmetlerinde Saygınlar Nakliyat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgede nakliye sektörünün önde gelen firmalarından olan Saygınlar Nakliyat,Azerbaycan’a nakliye hizmetlerine başladı Konu ile ilgili müşteri ve topluma bilgi veren Saygınlar, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet verdiklerini söyledi.

Saygınlar Nakliyat, tarafından Azerbaycan Nakliyesi hakkında şu bilgilere yer verdi;”Azerbaycan nakliye kapsamında müşteri talebi odaklı çözümlerimiz ile Türkiye-Azerbaycan arasında lojistik hizmetlerini sunmaktayız. İki ülke arasında taşımacılık hizmeti sunan firmamız komple, proje, konteyner, frigo ve parsiyel taşımacılık hizmetlerini tarafınıza sunmaktadır. Ortadoğu ve Türkiye Cumhuriyeti arasında tercih edilen lider firmalardan biri olmanın gururunu yaşamaktayız.

Ülkemizde bulunan pek çok sanayileşmiş ilimizden komple taşımacılık başta olmak üzere pek çok nakliye hizmetini vermekteyiz. Sanayileşmiş illerimizden bazıları arasında İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Antalya, İzmir, Manisa, Kocaeli ve Konya yer almaktadır. Sizler de Saygınlar Nakliyat’ın Azerbaycan Nakliye hizmetinden yararlanmak için bizlere ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgi için bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Azerbaycan Frigo Nakliye

Azerbaycan frigo nakliye kapsamında pek çok çalışma gerçekleştirmekteyiz. Öncelikli hizmetimiz sizlere zamanında ve güvenilir hizmet vermektir. Frigo nakliye kapsamında soğuk zincir ürünleri taşınmaktadır. Bu ürünler arasında et, süt, bitki, çiçek, ilaç, hammadde, sebze, meyve, dondurma, dondurulmuş gıdalar, meşrubat ve diğer soğuk depolarda muhafaza edilmesi gereken ürünler yer almaktadır.

Soğuk zincir ürünleri artı eksi derecelerde taşınmalıdır. Dolayısı ile hem donanım hem de profesyonellik gerektiren bir sektördür. Saygınlar Nakliyat olarak sizlere kaliteli bir frigo nakliye hizmeti sunmaktayız. Araçlarımızın her birinde soğutucu ve ısı sensörü yer almaktadır. Böylece ürünler hiçbir şekilde yolculuk esnasında bozulmamaktadır. Siz de firmamız ile görüşerek CMR sigortası kapsamında frigo nakliye hizmeti alabilirsiniz.

Azerbaycan Parsiyel Nakliye

Azerbaycan parsiyel nakliye hizmetlerimiz 7/24 devam etmektedir. Bunun için özel olarak üretilmiş araçlarımızda farklı müşterilerimize bölümler ayırmaktayız. Bu sayede tek tır ile farklı kişilerin yüklerini taşımaktayız. Parsiyel nakliye Türkiye ile Azerbaycan arasında en sık gereksinim duyulan hizmetlerden biri olduğu için haftada 2-3 kez tırlarımız çıkış yapmaktadır.

Parsiyel nakliye kapsamında ücretler daha uygundur. Çünkü maliyetlerimiz de düşmektedir. Parsiyel taşımacılıkta fiyat verirken önceliğimiz, taşıtmak istediğiniz yükün araçta ne kadar yer kaplayacağıdır. Siz de Saygınlar Nakliyat firmamıza güvenle parça eşyalarınızı emanet ederek kısa süre içerisinde yüklerinizi adrese gönderebilirsiniz. Tahmini olarak 1 hafta içerisinde yüklerinizin adrese gönderileceğini belirtebiliriz. Fakat bu süreç trafik ve talep yoğunluğuna göre farklılık gösterebilir.

Azerbaycan Nakliye Fiyatları

Azerbaycan nakliye fiyatları pek çok etkene göre değişir. Burada asıl amaç hangi yükün taşınacağı ve yükün araçta ne kadar yer kaplayacağıdır. Nakliye yöntemi de bu hususta önemlidir. Ancak Saygınlar Lojistik olarak sizlere daima kaliteli hizmetler sunmakta ve bütçenizi de korumaktayız. Çünkü bizim önceliğimiz her zaman müşteri memnuniyetidir.

Fiyatlarımız, hizmet yelpazemiz ve gönderim süreleri hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca gönderim aşamasında sizlere sürekli konum gönderdiğimizi, teslimat gerçekleşince tarafınıza bilgi yolladığımızı da belirtmek isteriz. Saygınlar Nakliyat ile siz de beklentilerinizi karşılayacak taşımacılık hizmetlerini elde edebilirsiniz.

https://www.karayolunakliyat.com/azerbaycan-nakliye/ Azerbaycan Nakliye hizmetlerimiz hakkında bilgiye linkten ulaşabilirsiniz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu