Ayoub ve Bertuğ yetecek mi?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Ruben ve Vranjes takviyelerinden sonra transferi yüzde 90 oranında bitirdiklerini ifade ederek bir sol açık olmak üzere en fazla 2 veya 3 oyuncuyu transfer edeceklerini açıkladı. Sol açık transferini bitiren Hatayspor’un yeni sezon öncesinde forvet bölgesi için takviye yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

AYOUB MERKEZE GEÇİYOR

Geçtiğimiz sezon takımda santrafor olarak görev yapan Mame Diouf’un Bordo-Beyazlı kulüpten ayrılması üzerine yeni sezonda bu bölgede Ayoub El Kaabi görev yapacak. Ayoub El Kaabi, geçen sezon Diouf forvette oynaması nedeniyle sol kanatta, kanat forvet pozisyonunda görev yapıyordu.

Genç Bertuğ ise son haftalarda daha sık forma şansı bulmasına rağmen sezon genelinde az süre aldı. Yeni transfer Koray Yağcı’nın rezerv takımda oynayacağı düşünüldüğünde Hatayspor’un biri genç ve tecrübesiz olmak üzere sadece 2 forveti bulunuyor. Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın yönetimden forvet talebine bulunup bulunmadığı ise bilinmiyor.

OCAK AYINDA YENİDEN DEĞERLENDİRME YAPILACAK

Yönetimden gelen açıklamalar ise Hatayspor’un halihazırda bir forvet arayışında olmadığını gösteriyor. Edindiğimiz kulis bilgilerine göre Hatayspor Ocak ayına kadar Ayoub ve Bertuğ’la devam edecek. Takımın acilen forvete ihtiyacı olduğu kararına varılırsa da bu ihtiyaç ara transfer döneminde giderilecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu