Ayağa kalk Hatayspor!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

5 maçta sadece 1 puan alabilen Hatayspor, teknik direktör tartışmalarının yaşandığı kaotik bir ortamda ligin diri ekiplerinden Kayserispor’u konuk edecek. Hatayspor, taraftarlarının desteğiyle ligdeki ilk galibiyeti alarak yeni bir başlangıca imza atmak istiyor

Atakaş Hatayspor Süper Lig 7’nci hafta maçında kendi sahasında Yukatel Kayserispor’u konuk edecek. Saat 20.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Çağdaş Altay yönetecek. Süper Lig’deki üçüncü sezonuna çok kötü başlayan Bordo-Beyazlılar, Hatay’a 9 puanla gelen rakibi karşısında ligdeki ilk galibiyeti alarak üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Zorlu maç öncesi Hatayspor’un tek puanını bulunurken rakip Kayserispor’un ise 9 puanı bulunuyor.

HATAYSPOR TEKNİK DİREKTÖR TARTIŞMALARININ GÖLGESİNDE ÇIKIŞ ARIYOR

Yeni sezona teknik direktör Serkan Özbalta ile başlayan Hatayspor için Kayseri maçı büyük bir önem taşıyor. Ligde çıktığı 5 maçta sadece 1 puan alan ve rakip ağları sadece 2 kez havalandıran Bordo-Beyazlı ekipte hafta boyunca teknik direktör tartışmaları yaşandı. Çok sayıda taraftar teknik direktör değişikliği talep ederken, kulüp yönetimi yaptığı açıklamayla teknik heyete sahip çıktı ve taraftarları Kayseri maçında takıma destek olmaya davet etti.

HATAYSPOR SÜPER LİG’DEKİ SON 14 MAÇTA SADECE 1 KEZ KAZANDI

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Hatayspor’da başlayan büyük düşüş yeni sezonda da devam etti. Hataypor Süper Lig’de oynadığı son 14 maçta sadece bir kazanırken, 5 beraberlik ve 8 yenilgi aldı.  Süper Lig’de çıktığı son 12 maçta da kalesini gole kapatamayan Hatayspor, içinden bulunduğu krizi bir nebze da olsa aşabilmek için sahaya mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak.

KAYSERİ BU SEZON 3 DEPLASMANI DA GOL ATAMADAN KAYBETTİ

Yukatel Kayserspor bu sezon çıktığı 6 maçta 3 galibiyet 3 mağlubiyet aldı. Sahip olduğu 9 puanı da iç saha maçlarında toplayan Kayseri ekibi, deplasmanda çıktığı 3 maçtan ise puan çıkaramadı. Çağdaş Atan’ın öğrencileri deplasmanda henüz gol sevinci yaşayamadı. Kayserispor bu sezon deplasmanda Beşiktaş’a 1-0, Başakşehir ve Fenerbahçe’ye ise 2-0’lık skorlarla mağlup oldu.

İKİ TAKIM DA İKİ GALİBİYET ALDI

İki takım Süper Lig’de 5’inci kez kozlarını paylaşacak. Hatayspor, rakibiyle Süper Lig’de oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 yenilgi aldı. Geçen sezon Hatay’da oynanan maçı 2-1 kazanan Hatayspor, deplasmanda ise rakibine 4-3 mağlup oldu. Bir önceki sezonda içerideki maçı 3-1 kaybeden Bordo-Beyazlılar, deplasmanda ise rakibini 1-0 yendi.

TARAFATARLARDAN YOĞUN BİR İLGİ BEKLENİYOR

Hatayspor yönetiminin Adana Demirspor maçında olduğu gibi kale arkası ve maraton tribünlerinde bilet fiyatlarını 31 TL üzerinden satışa çıkarmasıyla birlikte Kayseri maçına da yoğun bir taraftar ilgisi olacağı tahmin ediliyor. Adana Demirspor maçında yaklaşık 9 bin kişinin desteğiyle oynayan Hatayspor’un bu maçta da benzer bir doluluk oranıyla rakibini ağırlaması bekleniyor.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Taraftarların hedefindeki isim olan teknik direktör Serkan Özbalta’nın Adana Demirspor ve Konyaspor maçında sahaya sürdüğü ilk 11’de 1 değişiklik yapması bekleniyor. Yeni transfer Kevin Soni’ye ilk 11’de şans vermesi beklenen Serkan Hoca’nın maça Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Recep Burak Yılmaz, Simon Falette, Samuel Adekugbe, Onur Ergün, Mehdi Boudjemaa, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanidze, Kevin Soni ve Ayoub El Kaabi 11’iyle çıkması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu