“ATSO ve Oregon’dan Hatay iş dünyasına dev destek”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, depremde büyük hasar alan Hataylı işletmeler için can simidi olmaya devam ediyor.
Ulusal ve uluslararası arenada Hatay’ın sesini duyurarak kente yardım getirilmesini sağlayan Başkan Çinçin öncülüğündeki ATSO’nun son projesi ile Hatay’da işyerleri yıkılan 40 işletmeye içinde çalışma ve yaşam alanlarının bulunduğu konteynerler teslim edildi. Vatandaşlara daha kaliteli hizmet verilmesi adına Avrupa’nın en önemli teknoloji firmalarından olan Oregon Teknoloji firmasının sahibi yakın dostu Eyüp Bartık ile gerçekleşen istişarelerden olumlu sonuç alan Başkan Çinçin, 40 firmaya konteynerleri bizzat teslim etti.
BAŞKAN ÇİNÇİN BARTIK’A TEŞEKKÜR ETTİ
Nakliyeciye transit teminat hizmetleri ve T1 çözümleri sunmak amacıyla kurulan Oregon Teknoloji firmasının sahibi olan yakın dostu Eyüp Bartık’ın Hataylı işletmelere yaptığı dev desteğin çok önemli olduğunu kaydeden ATSO Başkanı Çinçin, Hatay’da iş dünyasının bir nebze de olsa rahat nefes almasının sağlandığını kaydetti. Çoğu işletmelerin henüz konteyner benzeri yerlerde dahi işlerini kuramadığını ve vatandaşlara dar kapsamlı hizmet verdiğini kaydeden Çinçin, Oregon Teknoloji desteği ile 40 firmanın bu imkana kavuşacağını, önümüzdeki günlerde benzer işbirliği çalışmaları için görüşmelerin sürdüğünü kaydetti. Çinçin açıklamasında, “Yaşadığımız deprem felaketi sonrasında zarar gören 40 şirkete içerisinde çalışma ve yaşam alanı bulunan konteynerlerin teslimat törenine katılım gösterdik. Konteynırları hibe eden oregonteknoloji ve sevgili dostum Eyüp Bartık‘a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
OREGON TEKNOLOJİ FİRMASI BAŞARILARIYLA ÖN PLANA ÇIKIYOR
40 Milyon TL ile sektöre giren Oregon Teknoloji, atılan başarılı adımlar sayesinde bugün 4 Milyar TL’yi aşkın bir bütçeye ulaşarak Avrupalı rakiplerinin dahi ulaşamayacağı teknolojik altyapı imkanını firmalara sunarak ön plana çıkıyor. Deneyimli iş insanı Eyüp Bartık’ın önlenemez yükselişi ile Oregon, 500’den fazla iş ortağı ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu