ATSO GÜNDEME TAŞIMIŞTI İÇHATLAR TERMİNALİNİN KAPASİTESİ ARTTIRILIYOR

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Havalimanın yoğunluğu göz önüne alınarak İç Hatlar Terminalinin kapasitesinin genişletilmesi için çalışmalar başlatıldı. Antakya Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesi (Turizm) yönetimi Hatay Havalimanı Müdürlüğü görevine yeni atanan Caner Gazi Göncü’yü makamında ziyaret etti.
Ziyarette 8. Meslek Komitesi Başkanı Yılmaz Yağcı, Başkan Yardımcısı Nurican Oktay, Metin Tansal, Süleyman Kızılkaya ve ATSO Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Gündoğdu hazır bulundu.
Yapılan ziyaretin ardından bir değerlendirmede bulunan Antakya Ticaret ve Sanayi Odası 8. Meslek Komitesi Üyeleri, ATSO tarafından gündeme taşınan “Hatay Havalimanı İç Hatlar Terminalinin kapasitesinin arttırılması” isteğinin ardından harekete geçildiğini duymaktan memnun olduklarını aktardılar.
Komite Üyeleri “Ziyarette heyetimiz, odamızın kamuoyu gündemine getirdiği; “İç Hatlar Terminali”nin kapasite bakımından yetersiz olduğu ve kapasitesinin artırılması talebimiz bir kez daha gündeme gelmiş ve Sayın Müdürümüz İç hatlar terminalinin büyütülmesi ile ilgili çalışmaların hali hazırda başlatıldığını ve kısa bir süre zarfında faaliyete geçeceğini Komitemize iletmiştir” dediler.
TALEPLERİNİ İLETTİLER
Komite Üyeleri ayrıca Hatay Havalimanı Müdürü Caner Gazi Göncü’ye, Turizm Acentelerinin grup karşılamaları sırasında yaşadıkları park yeri sorununu, Havalimanı terminal binasının içine Coğrafi işaretler ile ilgili dijital billboard konulması ve Hatay’a özgü el sanatları (Mobilya-Mozaik) vs. eserlerinin Havaalanı içinde tanıtılması için taleplerini iletti.
ATSO 8. Meslek Komitesi (Turizm) Üyeleri turizm sektörünü temsilen gerçekleştirdikleri ziyarette Hatay Havalimanı Müdürü Caner Gazi Göncü’ye sektörün sorunlarına göstermiş olduğu yakın ilgi sebebiyle teşekkür ettiler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu