Atakaş Hatayspor’dan Neşeli İdman

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor Süper Lig’de 21.Hafta maçında deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Antakya Atatürk Stadyumunda yaptığı antrenmanla başladı.

Bir bölümü basına açık gerçekleştirilen antrenmanda Teknik Direktör Ömer Erdoğan ve takıma ara transfer döneminde katılan Kessely Kamara ile Muhammet Mert açıklamalarda bulundular.

ÜRETKEN OLAMADIK

2-1 kaybettikleri Yeni Malatyaspor maçı hakkında ifadelerde bulunan Teknik Direktör Erdoğan, istemedikleri bir mağlubiyet olduğunu dile getirdi. Erdoğan: “Özellikle sezon başından beri kendi sahamızda oynadığımız maçlarda daha üretken, hücumda daha fazla pozisyona giren ve rakibe baskı yapan bir futbol sergiliyorduk ama bu maçta çok iyi yapamadık. Maçı bir daha analiz ettiğimde çok fazla top kayıpları ve topu tekrar kazanmak için efor harcamışız. Özellikle bu yoğun maç trafiğinde bu oyun kolay değil. O maçta bunları sağlıklı şekilde yapamadığımız için sıkıntılar yaşadık” dedi.

KOLAY MAÇ DEĞİL
21. hafta maçında Gaziantep FK ile oynayacakları maç hakkında konuşan Erdoğan, zor bir maça çıkacaklarını ifade etti. Erdoğan: Kolay bir rakip değil, iyi oyuncular, özellikle hem orta sahada hem hücumda iyi oyunculara ve savunmada da fiziksel olarak güçlü oyunculara sahipler. Biz de sezon başından beri çok ciddi rakiplerle özellikle üstteki takımlarla çok iyi oynadığımız maçlar oldu. İnşallah bu maç da onlardan bir tanesi olur” ifadelerini kullandı.”

BURADA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Atakaş Hatayspor’un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı forvet oyuncusu Kessely Kamara Atakaş Hatayspor’un formasını giydiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi. Kamara: “Burada olduğum için çok mutluyum. Takıma yardımcı olabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım” dedi.
Basın mensuplarının Yeni Malatyaspor maçında hırslı bir görüntü sergilediğini hatırlatması üzerine değerlendirmeler yapan Kessely Kamara: “Buraya geleli ve takıma adapte olma sürecim birkaç hafta oldu. Hocamız maçta 2-0 geriye düştükten sonra bana takıma yardım etmem gerektiğini düşündü ve beni oyuna aldı. Ben de maçta 1 asist yaparak takıma katkıda bulundum. Ben de sahada elinden geleni yapan mücadeleci bir oyuncuyum. Süper Lig’in kaliteli bir lig olduğunu biliyorum. Buraya geldiğimde beni nelerin beklediğini biliyordum. Bazı şeyleri yarışarak, mücadele ederek hak edeceğimi düşünüyorum” diye konuştu.
Kamara, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantep maçını da kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

İSTEDİĞİMİZİ ALIP DÖNECEĞİZ

Ara transfer döneminde takıma katılan genç oyuncu Muhammet Mert, takıma alışma sürecinin hızlı geçtiğini söyledi. Muhammet Mert: “Her şey çok iyi gidiyor, takıma alışma sürecim de hızlı gelişiyor. Zaten geçen seneden tanıdığım birçok oyuncu var. Yeni oyuncular, yabancı oyuncular olsun anlaşabiliyoruz” dedi. Pazar günü deplasmanda oynayacakları Gaziantep maçı hakkında da değerlendirmelerde bulunan genç oyuncu Muhammet Mert: “ Gaziantep Futbol Kulübü iyi bir kadroya sahip, güçlü bir takım. Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. İnşallah oradan da istediğimizi alıp geri döneceğiz” diye konuştu.
Takımdaki herkesin saha içinde elinden gelen her şeyi yaptığını dile getiren yeni transfer Mert, takım olarak formda olduklarını da ifade etti.

Antakya Atatürk Stadyumu’nda yapılan idmanda 5’e 2 top kapma ve dar alan çalışması yapıldı.
Atakaş Hatayspor’un antrenmanından yansıyan görüntülerde futbolcuların oldukça eğlenceli bir idman yaptıkları gözlerden kaçmadı. Atakaş Hatayspor yarın öğlen saatlerinde yapacağı idman sonrası otobüsle Gaziantep’e hareket edecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu