Atakaş Hatayspor Galatasaray’a Acımadı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Süper Ligdeki gururumuz Atakaş Hatayspor 32’inci hafta maçında Antakya Atatürk Stadı’nda ligin güçlü ekiplerinden Galatasaray’ı 3-0 gibi net bir skor ile yendi.Taraftarına muhteşem bir maç izleterek adeta Galatasaray karşısında şov yapan Atakaş Hatayspor’un golleri Diouf (2) ve Ruben Riberio’dan geldi.Bu galibiyet ile Hatayspor 49 puana yükseldi.
Bordo beyazlıların teknik patronu Ömer Erdoğan, maça Munir Mohamedi, Mesut Çaytemel (kaptan) Yusuf Abdioğlu, Pablo Santos, Strahil Popov, Rayane Aabid, Ruben Riberio, Adama Traore, Babajide David Akintola, Kesselly Kamara ve Mame Diouf 11’yle başladı. Aaron Boupendza testi negatif çıkmasına rağmen idman eksikliği ve yorgunluk nedeniyle kadroya alınmadı.
Maçtaki ilk tehlike Galatasaray’dan geldi. Muhammed’in ceza sahasına girmeden attığı şut savunmadan sekerek direk dibinden kornere çıktı.
DİOUF’TAN ALTIN DOKUNUŞ
Bordo beyazlılar ilk etkili atağında golü buldu. 20’de Akintola’nın soldan çevirdiği topu iyi takip eden Mame Diouf düzgün bir vuruşla topu kaleci Muslera’nın bacaklarının arasından filelere gönderdi etti ve takımını 1-0 öne geçirdi.
24’te konuk ekipte Arda Turan yaptığı faulden sonra sarı kart gördü.
RUBEN’DEN HARİKA GOL!
Hatayspor 28’de farkı 2’ye çıkardı. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Traore topu yerden ceza sahası dışına gönderdi. Sol tarafta topla buluşan Ruben Riberio ceza sahası dışından topa enfes vurdu. Meşin yuvarlak iki direğin birleştiği yerin hemen altından ağlarla buluştu.
35’te Hatayspor üçüncü gole çok yaklaştı. Aabid’in ortaladığı top Donk’a çarptı. Seken topu Diouf kafayla kaleye gönderdi. Muslera topu son anda kornere çeldi.
37’de Yusuf Abdioğlu sarı kart gördü.
İlk yarı 2-0 sona erdi.
GALATASARAY 4 OYUNCU BİRDEN DEĞİŞTİRDİ
Galatasaray ikinci yarıya 4 oyuncu değişikliğiyle başladı. Babel, Linnes, Falcao ve Halil oyuna girdi. Muhammed, Arda, Saracchi ve Feghouli oyundan çıktı.
DİOUF FİŞİ ÇEKTİ
72’de fark 3’e çıktı. Rayane Aabid’in enfes pasında savunma arkasında topla buluşan Mame Diouf topu Etebo’dan kurtardı, kaleci Muslera’yı geçti ve sağ çaprazdan düzgün bir vuruşla fileleri sarstı.
76’de Akintola sağ çaprazdan şutunu attı. Top kalecide kaldı.
79’da Popov yaptığı faulden sonra direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
81’de Sackey, Traore’nin yerine oyuna girdi.
Maçın sonuna 7 dakika ilave edildi. Maçı 3-0 kazanan Hatayspor 49 puana yükseldi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu