Arma Oto Bakım Onarım Elektrik Servisi Görevinin Başında

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bölgemizde yaşanan deprem felaketi sonrasında yaşanan tün zorluklara rağmen sanayi sitesi esnafları vatandaşa hizmet verebilmek adına zor şartlarda çalışmaya başladı. İşte onlardan bir tanesi olan  bölgemiz oto bakım ve onarım sektöründe uzun yıllardır vermiş oldukları başarılı hizmetler ile bilinen oto elektrik ustası Melih Uçkan ve oto mekanik ustası Mevlüt Yıldırım’ın  bilgi ,birikim ve deneyimleri ile hizmet verdikleri  Arma Oto Bakım Onarım Elektrik Servisi yıkık dökük bir halde olan Sanayi Sitesindeki hasarsız işyerlerinde hizmet veriyorlar. Bir çok aracın enkaz altında kaldığı şehrimizde az hasarla kurtulan araçların bakım ve onarımlarını gerçekleştiren deneyimli ustalar bir nevi vatandaşların imdadına yetiştiler.

Herkese büyük geçmiş olsun diyerek sözlerine başlayan Arma Oto Bakım Onarım Elektrik Servisi İşletmecilerinden Melih Uçkan:” Kaybettiğimiz bütün canlar için başsağlığı dileyerek konuşmama başlamak istiyorum. Kaybettiğimiz isimler arasında yer alan ve işletmemizin kurucularından Engin Kılınç ustam ve ailesini rahmet ile anıyorum. Şunu belirtmek isterim ki bizlerde depremzedeyiz aile bireylerimizde kayıp yok şükürler olsun ama evimiz oturulmayacak halde. Müşterilerimizin yoğun talepleri konusunda işe başlama kararı aldık. Çünkü birilerinin bu işi yapması gerekiyordu. İşin ehli isimler olarak bizde görevimizin başına geçtik.

Yeni Sanayi Sitesi 4.iniş 5.cadde’de hizmet veren Arma Oto Bakım Onarım Elektrik Servisi her marka araçların  arızalarını doğru tespit ve hızlı çözümü konusunda hizmet vermeye başladı şükürler olsun. Depremde hasar alan araçların yanında şehir dışına çıkacak olan hasarsız araçların bakımlarını yoğun bir biçimde yapmaktayız. Araçlarının bakım ve onarımı konusunda ihtiyaç duyan herkesi işletmemize bekliyoruz.” dedi.

Arma Oto Bakım Onarım Elektrik Servisi iletişim telefonu 0 543 958 53 86

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu