Antika ve 2.El Pazarı’na İlgi Yoğundu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi koordinesinde düzenlenen Antika ve 2.El Pazarı daha öncekiler gibi gördüğü yoğun ilgi ile dikkatleri üzerinde topladı. Altınözü Millet Bahçesinde kurulan Antika ve 2.El Pazarında eski eşyalar sergilenirken yöresel el  sanatçıları da hünerlerini sergiledi. Gün boyu devam eden  pazara antika ve eski eşyalara ilgi duyan vatandaşlarımız akın ettiler.

Antika ve 2.El Pazarını gezen Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı ,Katılım gösteren tüm esnaflara ve ziyaretçilere teşekkür ederek her ayın 2.Pazar günü Antika ve 2.El Pazarı etkinliğinin devam edeceğini söyledi.Başkan Sarı ayrıca ebru sanatçısı Turgut Camlı’nın stantında sergilediği canlı performans ile yaptığı Türk Bayrağı çalışması ile izleyen herkesten büyük alkış aldı.

Başkan Sarı daha öncekilerde olduğu gibi bu hafta da Antika ve 2.El Pazarının yoğun ilgi gördüğünü söyleyerek ,Altınözü Belediyesi ve Kaymakamlığımız koordinesinde her ayın ikinci Pazar günün  10.00-19.00 saatleri arasında Altınözü Millet Bahçesinde kurulacak Altınözü Antika ve 2. El Pazarına Nostaljik eşya sevenler ve tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz. ”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu