Antakya Park ve Bahçeler Birimi hizmetlerle tarih yazıyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın direktifleri ile hizmetlerini tüm hızıyla sürdüren Park ve Bahçeler Birimi son 2 aylık performansıyla tarih yazıyor.
Başkan İzzettin Yılmaz’ın yıldızı olan ve başarısıyla belediyenin gülen yüzü olan birim en tepeden başlamak üzere en alt birimdeki çalışanına kadar Antakya’daki tüm yeşil alanların bakım ve onarımını yaparak halkın nefes alacağı ve hoş vakit geçireceği alanlar inşa eden Park ve Bahçeler Birimi mesai mevhumu gözetmeden çalışmalarını üstün gayretle sürdürüyor. Antakya genelindeki tüm mahallelerde tüm yeşil alanların rehabilitasyonunu kısa sürede tamamlayan, eksik bölgelerde de park yapım çalışmalarını sürdüren birim, özellikle 2 aylık periyoda bakıldığında Antakya Belediyesi tarihine adını altın harflerle yazdırdı.
VATANDAŞLAR PARK BAHÇE BİRİMİ’NDEN MEMNUN
Antakya’nın yeşil bir kent haline gelmesi için alanında uzman ekipler halinde tüm mahallelerde hizmetlerini aksatmadan sürdüren birimin çalışmaları en çok vatandaşları memnun ediyor. Yaz aylarının gelmesiyle kendilerini dışarıya atan vatandaşların bir araya gelerek sosyalleştikleri yerler olan yeşil alanların bakımının, uzman ellerce gerçekleştirildiği Antakya’da vatandaşlar Park ve Bahçeler Birimi’nin yaptığı çalışmalardan dolayı tüm yetkililere ve çalışanlara teşekkürlerini sundular.
ÇALIŞMALAR TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR
Antakya’da hizmetlerini eksiksiz sürdüren Park ve Bahçeler Birimi çalışmalarını 2 aydan bu yana olduğu gibi yoğun tempoyla sürdürüyor. Belirlenen program dahilinde hizmet veren Park ve Bahçeler Birimi çalışmalarıyla Başkan İzzettin Yılmaz’dan da tam not almayı başardı. Antakya Belediyesi’nin açık ara en başarılı birimi olan ekip, 90’dan fazla mahalledeki yüzlerce yeşil alanda son teknoloji araçlar ve uzmanların rehberliğinde çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu