Antakya için işin özü: “İzzettin Yılmaz sözü”

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’yı yepyeni hizmetlere kavuşturma geleneğini depreme rağmen sürdürüyor.
Başkan İzzettin Yılmaz ile asfalt görmeyen mahalleler asfalta, parkı olmayan mahalleler parka, hizmet görmeyen Antakya hizmete kavuştu. Bu kazanımların deprem ile yok olmasına müsaade etmeyen Başkan Yılmaz, deprem felaketinin izlerini silmek için de çalışmalara dört koldan devam ediyor. Antakya’yı daha yaşanabilir bir kent yapma ideali ile alanında uzman personelleri eşliğinde çalışan Başkan Yılmaz, şehrin dört bir köşesinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor.
ANTAKYA YÜZYILINDA BULUŞALIM
Türkiye’yi ikinci yüzyılda hizmetlere kavuşturma prensibini benimseyen Başkan Yılmaz, gönül belediyeciliği sloganı çerçevesinde şehir genelinde asli hizmetleri ara vermeden sürdürüyor. Türkiye Yüzyılına yakışır bir Antakya inşa etmek, acıların gölgesinde hep birlikte yeniden ayağa kalkmak için sahada çalışmalarını sürdüren Başkan Yılmaz ve fedakar ekibi, Antakya’yı eski kimliğine kavuşturmak için canla başla çalışıyor
DEVLETİMİZ MİLLETİNİN YANINDA
Deprem felaketinin hemen ardından devletin tüm birimlerini Antakya başta olmak üzere medeniyetler beşiği kentimiz Hatay’a ve tüm deprem bölgesine seferber eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tam desteği ile çalışmaları aralıksız sürdüren Antakya Belediyesi personelleri cansiperane çalışmaları dolayısıyla vatandaşların takdirini kazanıyor.
ANTAKYA ESKİ KİMLİĞİNİ KAZANANA DEK DURMAK YOK
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, çalışmaların Antakya’yı eski kimliğine kavuşturana dek durmayacağını belirtti. Başkan Yılmaz, çalışmalarla ilgili açıklamasında; “Mobsan (Mobilyacılar Sanayi Sitesi) yolunda yürüttüğümüz asfalt çalışmalarını tamamladık. Antakya’mızı yeniden inşa etmek için çalışmalarımız gece gündüz devam ediyor. Şehrimizin dört bir köşesinde temizlik çalışmalarımız devam ediyor. Antakya’yı yeniden yaşanabilir bir kent haline getirmek için gayretle çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılına yakışır bir Antakya inşa etmek, acılarımızın gölgesinde hep birlikte yeniden ayağa kalkmak için sahadayız. Devletimiz milletinin yanında. Antakya’mızı yeniden inşa edeceğiz. O güne dek hemşehrilerimizin istek ve ihtiyaçlarını karşılamak boynumuzun borcu. Gece gündüz demeden sahadayız. Antakya’mızı binlerce yıldan bu yana oluşan kimliğine kavuşturana dek durmadan çalışacağız” ifadelerini kullandı.
VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR
Deprem felaketinin öncesine dek Antakya’da tüm eksiklerin tamamlanması için cansiperane bir şekilde çalışan Başkan Yılmaz’ın mücadelesine şahitlik eden vatandaşlar, bu çalışmalarından dolayı Başkan İzzettin Yılmaz başta olmak üzere tüm personellere teşekkür ettiler. Antakya’yı geçmişte olduğu gibi bugünden sonra da eski kimliğine kavuşturacak olan ismin İzzettin Yılmaz olduğuna inandıklarını belirten vatandaşlar, Antakya Belediyesi ailesine başarı dilediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu