ANTAKYA GÜNYAZI’DA 30 YILLIK ŞEBEKE YENİLENDİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), temiz, sağlıklı ve güçlü su iletimini sağlamak adına hayata geçirdiği projelerde çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya ilçesine bağlı Günyazı Mahallesi’nin içme suyu şebekesini yenileme ve su iletimini iyileştirmek için çalışmalarını sürdüren HATSU, yetersiz kalan 63’lük boruların 90’lık borularla yenilendiğini ve 350 metre inşa çalışması gerçekleştirildiğini aktardı.

Ayrıca içme suyu iletimindeki verimliliği daha da arttırmak için depolarda bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığına dikkat çeken HATSU,  gayrisıhhi, eski teknoloji, ekonomik ömrünü tamamlamış, sürekli arızalanarak su kayıplarına sebep olan şebekelerde de iyileştirmelerin sürdüğünün altını çizdi.

Başkan Savaş ve HATSU’ya Teşekkür

Yapılan çalışmalarla ilgili mahalle sakinleri adına görüşlerini dile getiren Günyazı Mahalle Muhtarı Necmiddin Görür, su iletiminde yetersiz kalan 30 yıllık şebekenin yenilenmesinden dolayı Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu