ANTAKYA BİLİM MERKEZİ MERAKLI MİNİKLERİ AĞIRLAMAYA DEVAM EDİYOR 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın gençlerin eğitim ve gelişimlerine verdiği önem doğrultusunda projelendirilen Antakya’nın ilk Bilim Merkezi olan Antakya Bilim Merkezi; bilimsel sergileri, robotik kodlama, astronomi, teleskopla Güneş gözlemi, akıl-zeka oyunları ve planetaryumu ile ziyaretçilerin akınına uğruyor.

Antakya’yı bilimin de merkezi yapma yolunda önemli bir yatırım olan ve ziyaretçilerine uygulamalı öğrenme imkanı sunan Antakya Bilim Merkezi, okul grupları başta olmak üzere her yaştan misafirini bilim merkezinde ağırlıyor.

Antakya Bilim Merkezi ziyaretçilerini randevu yoluyla kabul ediyor. Ayrıca haftanın belli günlerinde gruplar halinde öğrencilere temel düzeyde robotik kodlama, astronomi ve akıl-zeka oyunları eğitimi veren Antakya Bilim Merkezi daha çok öğrenciye ulaşmayı hedefliyor.

Kurslar hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin Fevzi Çakmak Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi, (Askeri Kışla Civarı) Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nü ziyaret edebilecekleri veya 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu