ANTAKYA BELEDİYESİ, TERTEMİZ BİR ANTAKYA İÇİN ÇALIŞIYOR  

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temiz bir çevre temiz bir şehir için gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

Antakya Belediyesi tarafından temizlik hizmetleri hakkında yapılan bilgilendirmede şunlar yer aldı: “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz şehrin 95 mahallesinde gece gündüz demeden hizmetlerine devam ediyor. Konusunda uzman kadromuz, son teknoloji araçlarımız ile yürüttüğümüz temizlik hizmetlerimiz kapsamında cadde ve sokaklar, pazar yerleri, ibadethaneler, parklar, metruk alanlar, sanayi sitesi gibi yerler rutin olarak temizlenirken, geri dönüşüm faaliyetleri, sıfır atık çalışmaları, baca ve iş yerlerinde çevre denetim hizmetleri de aralıksız devam ediyor.

Antakya Belediyesi olarak gelecek nesillere temiz bir çevre, temiz bir şehir bırakmanın gayreti içerisindeyiz. Belediye Başkanımız Sayın İzzettin Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda ekiplerimiz merkez, kırsal ayırt etmeksizin tüm mahallelerimize eşit hizmet götürerek hemşerilerimize tertemiz yaşam alanları sunmanın gayreti içerisindeler.

Bu şehir hepimizin, daha temiz, daha güzel ve daha sağlıklı bir Antakya hepimizin elinde. Bizler gece gündüz çalışıyoruz, sizler de çevremizi temiz tutma duyarlılığını gösterirseniz Antakya’mızı gelecek nesillere tertemiz bırakırız. Hemşerilerimizden özellikle çöp çıkarma saatlerine uymalarını ve katı atıklarını konteynerlerin içine bırakmalarını rica ediyoruz.”

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu