Antakya Atatürk Anadolu Lisesi Gazileri Unutmadı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Atatürk Anadolu Lisesi Gaziler Günü dolayısıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneğini ziyaret ettiler.Okul Müdürü Barış Harputluoğlu önderliğinde gerçekleşen ziyaret programına Öğretmen ve Öğrenciler katılım gösterdiler. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır ve yönetim kurulu üyelerinin karşıladıkları Antakya Atatürk Anadolu Lisesi ekibi Gaziler Gününü kutladıkları kahraman gazilerimize çiçek takdiminde bulundular.Okul Müdürü Barış Harputluoğlu’nun Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır’a çiçek takdiminin hemen akabinde okulun müzik öğretmenleri Aylin Dal, _Melek Afşar ve Eylül Görkem yönetiminde öğrenciler şarkılar ve marşlar seslendirerek gazilerimize keyifli dakikalar yaşattılar.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şube Başkanı Mehmet Ramiz Bakır, Antakya Atatürk Anadolu Lisesinin ziyaretlerinin kendilerini oldukça duygulandırdığının altını çizerek başta Okul Müdürü Barış Harputluoğlu olmak üzere öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Antakya Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Barış Harputluoğlu yaptığı açıklamasında:” Bugün; vatanımızın bütünlüğü, milletimizin istiklal ve istikbali için şehitlik niyetiyle girdiği mücadeleden gazilik onuruyla çıkan kahramanların şan ve şeref günüdür.

İstiklalimiz ve istikbalimiz için canlarını seve seve feda etmeye hazır olan aziz Milletimizin kahraman evlatları, şanlı tarihimizin her döneminde emsalsiz kahramanlık destanları yazmış bunun sonucunda da şehitlik ve gazilik mertebelerine ulaşmışlardır.

Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, vatanımızın her köşesinde şanlı bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür.

Antakya Atatürk Anadolu Lisesi  olarak bizleri bu değerli mekanda ağırladığınız için başta dernek başkanımız Mehmet Ramiz Bakır  Beye ve siz değerli gazilerimize teşekkür ederim.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünde, tüm gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor; ölümsüzleşen şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle yâd ediyorum.”dedi.

 

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu