Anneler Gününde Mezarlığa Koştular

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Anneler günü dolayısıyla Anneleri ebediyete intikal eden vatandaşlarımız bu özel günde annelerinin mezarını çiçekler ile donatırken Şehit annelerimizde evlatlarının mezarını ziyaret ederek dualar okudular. Kimi uzun yıllar önce kimi ise yakın zamanda kaybettikleri annelerinin mezarları başında Anneler Günü ziyaretini gerçekleştiren  aileler, duygulu anlar yaşadılar.

Mezarların çiçek bahçesine döndüğü Anneler Günü ziyaretleri tam gün sürerken vatandaşlar Annelerin kıymeti bilinmesi konusunda yaptıkları açıklamada ne zaman ne olacağı hiç belli değil lütfen kırgınlıklar varsa bir an evvel buna son verilip annelerinin elleri öpülmesi konusunda uyarıda bulundular.

Antakya Asri Mezarlığında Annesinin mezarını ziyaret eden Hatay’ın meşhur ciğer ustası Savaş Yasinoğlu açıklamasında :” 15 Yıl Oldu Aramızdan Ayrılalı Merhume Annem Zehra Yasinoğlu… Bu yılda Anneler günü  Sensiz buruk içinde geçti, RABBİM Tüm Ölmüşlerimize Rahmet, Kalanlara sağlık Sıhhat Afiyet versin.,Fedakar merhametli Annelerin Anneler günü kutlu olsun.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu