Ankaragücü’nde halef selef kol kola!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Ankaragücü’nün yeni teknik direktörü Ömer Erdoğan için düzenlenen imza törenine takımın eski direktörü Mustafa Dalcı da katıldı. Ömer Hoca, imza sonrası çok heyecanlı olduğunu söyledi ve iddialı açıklamalarda bulundu
Geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen başkent ekibi Ankaragücü, Kasımpaşa’dan sonra hoca değişikliğine giden 2’nci takım oldu. Karagümrük’e 4-1 mağlup oldukları maçın ardından teknik direktör Mustafa Dalcı ile yollarını ayıran Ankaragücü, Atakaş Hatayspor’un eski teknik direktörü Ömer Erdoğan ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
İmza törenine görevine son verilen Mustafa Dalcı’nın da bulunması dikkat çekti. Dalcı, Erdoğan’a Ankaragücü kariyerinde başarılar diledi. Ankaragücü kulübü tarafından yapılan açıklamada “Beştepe Tesisleri’mizde gerçekleştirilen; Başkanımız Sayın Faruk Koca ve Futbol Koordinatörümüz Emre Yıldız’ın katıldığı imza töreni ile takımımızın teknik direktörlük görevine Ömer Erdoğan getirildi. İmza töreninde hazır bulunan eski teknik direktörümüz Mustafa Dalcı, Ömer Erdoğan’a başarılar diledi. 1+1 yılık sözleşme imzaladığımız yeni teknik direktörümüz Ömer Erdoğan’ın camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor ve başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.
ÖMER HOCA: ARADIĞIM MEYDAN OKUMAYI BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
Ankaragücü’ne transfer olduktan sonra ilk açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yapan Ömer Hoca, “Büyük bir tarih ve tutkulu bir taraftara sahip olan bu camia ya katılmaktan dolayı büyük heyecan duyuyorum. Kendimi bir sporcu ve teknik direktör olarak özel kılan tutku, anlayış ve kararlılığı bütün takım ve taraftarlara yaymak için çok heyecanlıyım. Sayın Başkanımız Faruk Koca ile yaptığım görüşmelerden sonra büyük Ankaragücü ailesine katılma tutkusunu hissettim. Onlarla aynı arzu ve inancı hissediyorum. Beni her zaman mücadele isteği ve ruhu çekmiştir, aradığım meydan okumayı başkanımız, oyuncularım ve büyük taraftarımızla birlikte başaracağımıza inanıyorum. Sportif olarak başarılı bir proje yaratmak zaman ister, bunu biliyoruz. Doğru insanlara sabredeceğiz ve doğru noktaya geleceğiz, hep birlikte bir vizyon ve hırsımız var. Bu büyük camiayı ait olduğu yere hep birlikte çıkaracağız” değerlendirmesinde bulundu.
Son olarak iki sezon boyunca Hatayspor’u çalıştıran Ömer Erdoğan, kulüpten ayrıldıktan sonra Kayserispor’la prensip anlaşmasına varmış ancak son anda resmi sözleşmeye imza atmaktan vazgeçmişti. Takımının başında ilk idmanına çıkan Ömer Hoca, ilk sınavını Beşiktaş’a karşı verecek.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu