Altınözü’ndeki kursiyerlere, bağımlılıkla mücadele kapsamında seminer verildi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bağımlılıkla mücadele kapsamında verilen eğitimler tüm hızıyla sürüyor. Narkotik ekipleri bağımlılıkla mücadele kapsamında Altınözü Halk Eğitim Merkezi’nde kursiyerlere seminer verdi. Seminerler Altınözü Halk Eğitim Merkezi’nin yanı sıra Hacıpaşa ve Boynuyoğun Geçici Barınma Merkezi’ndeki kursiyerlere de ulaştırıldı.

Gerçekleşen seminerlerde uyuşturucu maddeler, madde bağımlılığı ve tedavi süreçleri konularında bilgilendirme yapılırken madde bağımlılığı hastalığının tedavisinde erken teşhisin, tedavinin başarılı sonuçlanmasında çok önemli ve etkili olduğuna vurgu yapıldı.

DOĞRUCA: DETAYLI BİLGLENDİRME YAPILDI

Altınözü Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Doğruca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada seminerlerin içeriğine dair detaylı bilgiler verdi. Müdür Doğruca, “Kursiyerlerimize uyuşturucunun zararları anlatıldı. Bunu yanı sıra insanların kendisi ile çevresini uyuşturucudan koruma yöntemleri konusunda da önemli bilgiler verildi. Uzman eğitici polisler, seminer kapsamında uyuşturucunun topluma ve aile kavramına zararı konusunda da kursiyerlerimizi bilinçlendirdi. Bu suçu işleyenlerin cezalandırılması, konunun yasal boyutları noktasında da detaylı bir sunum yapan İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimiz, madde kullanımının insanlarda yarattığı ruhsal ve fiziksel zararları anlattı” diye konuştu.

KURSİYERLERİMİZİ HER ALANDA BİLİNÇLENDİRMEK İSTİYORUZ

Altınözü Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hayatın her alanında karşılaşabilecekleri kötü senaryolara karşı bilinçlenmesi için sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam edeceklerini ifade eden Müdür Doğruca, verdikleri eğitimden dolayı Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etmeyi de imal etmedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu