Altınözü’nde Neşet Ertaş rüzgarı esti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

1.Altınözü Kitap Fuarı etkinlikleri kapsamında Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda yazar Sinan Yağmur’un anlatımı ile “Aşkın Son Ozanı Neşet Ertaş Vefa Gecesi” programını düzenlendi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, yazar Sinan Yağmur’un anlatımı ile yeri geldiğinde gülümseten yeri geldiğinde hüzünlendiren bir gece yaşadıklarını belirterek, “Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda unutulmaz bir vefa gecesi yaşadık. 1. Altınözü Kitap Fuarı Kapsamında düzenlenen yazarımız Sinan Yağmur’un anlatımı ile “Aşkın Son Ozanı Neşet Ertaş Vefa Gecesi” programını hemşehrilerimizin katılımlarıyla gerçekleştirdik. Neşet Ertaş Vefa Gecesi programımıza yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz” dedi.

MUHTEŞEM BİR GECE YAŞANDI

Yazar Sinan Yağmur akıllarda iz bırakan bir gece yaşandığını belirterek, “Neşet Ertaş vefa ve anma programı ile gönülleri gülen yüzleri gülümseyen Altınözü halkı ile güzel anlar yaşandı. Her yaştan yürekler Neşet Ertaş türküleri ile kâh hüzünlendi kâh coştu gülümsedi. Ömrünü Altınözü’ne adayan sufi yürekli başkanımıza teşekkür ederiz. Teşekkürler Altınözü” dedi.

Sinan Yağmur, Aşkın Son Ozanı Neşet Ertaş Vefa Gecesi’nin sonunda okurlarıyla sohbet ederek kitaplarını imzaladı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu