Altınözü’nde kültür ve sanat rüzgarı esti

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü’nde ilk kez düzenlenen kitap fuarı büyük ses getirdi. Ünlü yazarların ağırlandığı fuar vatandaşların söyleşilere yerinde katılmasına imkan sağlamasının yanı sıra hem kitap okumayı teşvik etti hem de ilçenin tanıtımına büyük bir katkı sağladı

Altınözü Belediyesi tarafından organize edilen 1. Altınözü Kitap Fuarı sona erdi. Birbirinden renkli etkinliklerin gerçekleştirildiği, kültür ve sanat rüzgarlarının estiği fuar Altınözülü vatandaşlardan tam not aldı. Vatandaşlar, ilçede ilk kez bir kitap fuarı düzenlemesini sağlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’ya emeklerinden dolayı teşekkür etti. Özellikle öğrencilerin yoğun bir ilgi gösterdiği kitap fuarı ilçenin tanıtımına büyük bir katkı sağlamasının yanı sıra vatandaşların da önemli isimlerin gerçekleştirdiği söyleşileri yerinde takip etme imkanı sağladı.

TANINMIŞ YAZARLAR ALTINÖZÜLÜLERLE BULUŞTU

Kitap fuarı boyunca sırasıyla Yazar Sinan Yağmur, Şair -Yazar Dursun Ali Erzincanlı, Oyuncu-Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, Şair-Yazar Nurullah Genç, Yazar Gülşen Gazel, Eğitimci-Yazar Sıtkı Aslanhan ve İletişim Uzmanı/Yazar Sevda Türküsev Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen imza ve söyleşi etkinliklerinde vatandaşlara bir araya geldi.

BAŞKAN SARI: DEVAMI GELECEK

1. Altınözü Kitap Fuarı’na katılım gösteren edebiyatçılara, vatandaşlara ve öğrencilere teşekkür eden Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Belediyesi olarak ilçeyi zeytin ve zeytinyağı festivali, gastronomi ve turizmin yanı sıra kültür-sanat alanında da önemli bir yere taşımak için proje üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi. Altınözü’nü kültür ve sanatla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Sarı, önümüzdeki süreçte ilçedeki kültürel faaliyetleri daha da artıracaklarını da sözlerine ekledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu