Altınözü’nde gündem, Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda, Altınözü Enek Tarım Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) Projesi kapsamında bir toplantı gerçekleştirildi. Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü’nün başkanlık ettiği toplantıya Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ve yatırımcılar katılım gösterdi. Gerçekleşen toplantıda projenin detaylarına dair bilgiler paylaşıldı ve projeye ilişkin çeşitli istişarelerde bulunuldu. Kaymakam Gümrükçü ve Başkan Sarı toplantının sonunda yatırımcıların sorularını yanıtladı.

Toplantıya ilişkin bir bilgilendirme yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, “Kaymakamımız Sayın Cem Gümrükçü, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hikmet Çinçin ve yatırımcıların katılımlarıyla Belediyemiz Konferans Salonunda düzenlenen Altınözü Enek Tarıma Dayalı İhtisas (Süt) Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili toplantımızı gerçekleştirdik. Yatırımcılarımızla bir araya gelerek projeyle ilgili çeşitli istişarelerde bulunduk. Toplantımızın değişen, gelişen ve güzelleşen Altınözü’müze hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Önceki gün de Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında Altınözü Enek Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili toplantı gerçekleştirilmişti. Hatay Valisi Rahmi Doğan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine ve istihdamına önemli bir katkı sağlaması amacıyla Altınözü ilçesinde kurulacak olan Altınözü Enek Organize Sanayi Bölgesi’yle ilgili kurum temsilcilerinden bilgi almıştı. İlçeye bağlı Enek Mahallesi’nde kazandırılacak projenin detaylarının önümüzdeki süreçte nihai şeklini alması ve kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu