Altınözü’nde ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programı yapıldı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Milliyetçi Hareket Partisi’nin “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma” toplantısı Altınözü’nde yapıldı.

Altınözü Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu üyesi Serdal Soydan, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Kumlu Belediye Başkanı Mehmet Deli, Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, MHP ilçe başkanları, MHP il ilçe yönetim kurulu üyeleri, STK’lar ile çok sayıda partili katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programda MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk’ün açılış konuşması ile devam etti.

ALTINÖZÜ 2023’E FİKREN, BEDENEN HAZIRDIR

Başkan Türk konuşmasında, “Bizler göreve geldiğimiz günden, içinde bulunduğumuz ana kadar MHP İlçe Yönetimi olarak Liderimiz Devlet Bahçeli Bey’in bizlere çizmiş olduğu istikamette programlarımızı oluşturarak canla başla çalıştık. Genel Merkezimizin mesajlarını mahalle mahalle, kapı kapı gezerek, yorulmadan usanmadan halkımızla paylaşmaya gayret ettik. Bu yoğun çabanın sonucu olarak şahit olduk, inandık ki! Altınözü 2023’e fikren, bedenen hazırdır! Ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey’in kutlu emrini beklemektedir” dedi.

Daha sonra konuşan MHP İl Başkanı Murat Adal ise, Hatay ve Altınözü’nün 2023 seçimleri için hazır olduklarını söyledi. Başkan Adal ayrıca CHP’nin Atatürk’ün çizgisinden tamamen çıktığını ve sadece Atatürk’ün arkasına sığınmaya çalıştıklarını CHP artık Atatürk’ün partisi olmadığını söyledi.

Program MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut ve MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Soydan’ın Cumhur ve Millet İttifakı arasındaki farkları anlatımıyla devam etti. Bulut ve Soydan, “MHP Lideri Devlet Bahçelinin talimatlarıyla il il gezdiklerini ve ülkem ve milletim diyen insanların nerede durması gerektiğini anlatıyoruz” dediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu