Altınözü TOKİ’de kura heyecanı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Altınözü ilçesine inşa edilen 384 konutun ardında ikinci etap sosyal konut projesi kapsamında yapılacak 350 konut için kura çekimi yarın gerçekleştirilecek. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kura çekilişleri devam ediyor. Milyonlarca vatandaşın başvurduğu TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesi kapsamında Hatay kuraları 2 Ocak Pazartesi günü başladı. Antakya ve İskenderun’un ardından bugün de Kırıkhan ve Dörtyol’da hak sahipleri kura ile belirlendi.

ALTINÖZÜ’YLE BERABER BELEN VE HASSA DA BUGÜN BELLİ OLUYOR

Altınözü’nde inşa edilecek 350 konut için kura çekimi yarın yapılacak. TOKİ başvurusunda bulunan vatandaşlar kura çekilişini TOKİ’nin resmi internet sitesinden yapılacak canlı yayınla takip edebilecek. Kura çekimi Antakya Kapalı Spor Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak. Yarın Altınözü’nün yanı sıra Belen ve Hassa için de kura çekimi yapılacak. 5 Ocak Perşembe günü ise Payas, Reyhanlı, Arsuz, Defne, Erzin, Yayladağı ve Samandağ için kura çekilecek.

KUMLU’DA KURA ÇEKİMİ YAPILMAYACAK

Proje kapsamında Hatay’ın 15 ilçesinde toplam 5 bin 25 konut inşa edilecek. Bu kapsamda Dörtyol’da 500, Belen’de 250,Yayladağı’nda 250, Altınözü’nde 350, Erzin’de 250, Hassa’da 100, İskenderun’da 350, Kırıkhan’da 350, Antakya’da bin 100, Payas’ta 700, Reyhanlı’da 250, Defne’de 200,  Samandağ’da 150, Arsuz’da 125, Kumlu’da ise 100 konut inşa edilecek. Öte yandan Kumlu ilçesinde başvuru sayısının az olması dolayısıyla hak sahipliği kurası çekilmeyeceği öğrenildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu