Altınözü Bayramlaştı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Kurban Bayramı dolayısıyla Altınözü Kaymakamlığı bahçesinde Protokol üyelerinin ve vatandaşların katılımı ile bayramlaşma programı düzenlendi.Yoğun katılım ile gerçekleşen bayramlaşma programına Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, AK Parti Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık ve MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk, ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluş yöneticileri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşlar  katıldı.

Tüm Altınözülülerin Kurban Bayramı’nı kutlayan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, gerçekleşen programda yaptığı konuşmada “Bir kez daha Kurban Bayramı’na erişmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Bayramlar paylaşma ve dayanışmanın ön plana çıktığı özel günlerdir. Kurban Bayramı da insanları birbirine yaklaştıran, akrabalarımızı gözetmemize vesile olan anlamlı ve mübarek bir gün. Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bizleri burada yalnız bırakmayan milletvekillerimize, il başkanımıza muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin huzurunda vekillerimizden tek isteğimiz var. Altınözü’nün tüm işleri bizde ancak onlardan tek istirhamım Altınözü-Antakya yolunu tamamlayın. Altınözü’nün sizlerden tek isteği yolun tamamlamasıdır. Biliyorum Lütfi Kaşıkçı vekilim sürekli her platformda dile getiriyor. Hüseyin Yayman vekilim İl Başkanımız sürekli dile getiriyor ama ne olur bu yolu söz verdiğimiz gibi tamamlayalım” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ise herkesin bayramlarını kutlayarak ailelerinin de bayramlarını kutladığını ve onlara selam söylemeleri ricasında bulundu. Yayman yol için bayramlaşma programından sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu arayacaklarını söyleyerek, “Değerli Altınözülü hemşehrilerim biliyoruz bu yol birkaç defa proje revizyonu olsun ihale süreci olsun yolun tamamlanması sürekli ileri tarihe atılmak zorunda kaldı. Ama ben sizin bir kardeşiniz olarak söz veriyorum Altınözü-Antakya karayolunun 2022 yılının sonuna kadar tamamlanması için elimden gelenin daha fazlasını yapmaya gayret göstereceğim. Birde Karbeyaz-Altınözü yolumuz kaldı 5 km’lik Allah’ın izniyle en kısa sürede onu da tamamlayacağız” dedi.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ise Altınözü halkının bayramlarını tebrik ederek, “Bizleri tekrardan kucaklaştıran Allah’a şükürler olsun. Kaç yıldır pandemi dolayısıyla hemşehrilerimiz ile kucaklaşıp bayramlaşamadık. Bu yıl ise bu illetten sonunda tam anlamıyla kurtulamasak bile büyük ölçüde atlattık. Ülke olarak son dönemlerde zorlu günlerden geçtik ve geçmeye devam ediyoruz. Bunun bilincindeyiz ama Türkiye olarak büyük bir ülkeyiz en kısa zamanda bu zorlu günleri de anlatacağız. Birde son olarak sizlerle şu anımı anlatmak istiyorum. Son dönemlerde bir yerlerde otururken Hatay’a gelen misafirlerimiz Altınözü ile ilgili sürekli güzel şeyler söylüyor. Bu bizleri gururlandırıyor. Belediye Başkanımız Rıfat Sarı nezdinde tüm halkımıza Altınözü’nü bu seviyelere getirdikleri için teşekkür ediyorum. Altınözü bundan sonra Hatay’ın parlayan yıldızıdır” dedi.

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ise bayramların birlik beraberliğin pekiştiği günler olduğunu söyleyerek, “Bir Kurban Bayram’ına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altınözülü hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını tebrik ediyorum. Altınözü’nde yapılması gereken tüm hizmetlerin takipçisiyiz. Özellikle birkaç mahallemizin okul sorunu var onların biran önce çözülmesi için tüm imkanlarımız ile çalışıp tamamlayacağız” dedi.

Altınözü Kaymakamı Cem Gümrükçü ise yaptığı konuşmada, “Sayın Milletvekillerim, değerli mesai arkadaşlarım, siyasi partilerimizin temsilcileri, ilçe belediye başkanlarımız, cemaat önderlerimiz hepinizin bayramını tebrik ediyor, Kurban Bayramının ülkemize, milletimize, devletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu