Altıneller Vestel’de Evsel Dönüşüm Projesi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Türkiye’nin teknoloji alanındaki lider markası Vestel, sürdürülebilir bir dünya için elektronik atıkların çevreye zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılmasını hedeflediği “Evsel Dönüşüm Projesi “ ile bir kez daha farkını ortaya koymayı başardı. Bölgemizde 16 şubesi ile verdiği kusursuz hizmeti ile bilinen Altıneller Vestel “Evsel Dönüşüm Projesi “ için tüm şubelerinde start verdi.

Herkes dünyada bir iz bırakmak ister.Ama nasıl bir iz bırakacağımız, bize kalmış…Şimdi dünyada güzel bir iz bırakmak, senin evinde sloganı ile başlayan Evsel Dönüşüm Projesinde kullanılmayan eski elektronik ürünler Vestel Yetkili Servisleri tarafından tüketicinin evinden randevu ile teslim alınarak uygun koşullarda hurdaya dönüştürülecek ve elde edilen gelir doğal yaşamı koruma projelerinde kullanılmak üzere bir sivil toplum kuruluşlarına bağışlanacak.
Vestel’in ses getirecek bir projesinde daha müşterilerinin karşısında olmaktan son derece mutluluk duyduklarını ifade eden Altıneller Vestel İşletmecilerinden Yusuf İlyas Yılmazoğlu yaptığı açıklamasında :” Dayanıklı tüketim malları konusunda Türkiye’nin en büyük markaları arasında yer alan Vestel’in sürdürülebilir bir dünya için başlattığı Evsel Dönüşüm Projesi için 16 şubemiz ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Vestelin başlattığı uygulamaya ek olarak biz de oldukça fiyat avantajı sağlayarak tüketicileri eskileri yenilemesine fırsat vererek eski ürünleri evsel dönüşüm kampanyasına dahil edeceğiz.Kısa bir süre önce başlayan Evsel Dönüşüm hizmetleri ile sürdürülebilirlik, çevreye duyarlı sorumlu üretim ve tüketim, sürdürülebilir kalkınma hedeflerine yönelik faaliyetlerimizle daha geniş kitlelere ulaşmak hedefleniyor. Ve yine bu projemizde Toplumda atık elektronik eşyaların doğaya zarar vermeden geri dönüşüme kazandırılması için tüketicilere kolaylık sağlanıyor.
Eski ürünlerinizi 3000 TL’ye varan indirimler ile değerlendirebileceğiniz Evsel Dönüşüm Projesine katılım göstermek isteyen tüm müşterilerimiz Hatay, Adana ve Mersin’de ki şubelerimize telefon açmaları yeterli olacaktır. Tüketicilerden ürünler marka gözetmeksizin, randevu ile ve ihtiyaç durumunda ücretsiz demontaj hizmeti sağlanarak teslim alınacak. Müşterilerimizin bu güzel projemize göstereceği desteğe şimdiden teşekkür ediyoruz.”dedi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu