Altıneller Vestel’de 4.Geleneksel Aşure Etkinliği

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Muharrem ayı dolayısıyla bereket, paylaşma ve beraberliğin simgesi Aşure dağıtım organizasyonları peş peşe devam ederken bu yıl 4.gerçekleşen Altıneller Vestel Aşure Etkinliği yine farkını ortaya koymayı başardı. Dayanıklı tüketim malları sektöründe Ülkemizde en çok tercih edilen markaların başında gelen Vestel’in bölgemizde 16 şubesi ile hizmet veren bayisi Altıneller Vestel tarafından bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen geleneksel aşure ikram etkinliği Ekinci şubesi önünde yoğun katılım ile gerçekleşti.Tüm ayrıntıların kusursuz bir biçimde düşünüldüğü etkinlikte  yer alan Neyzen ve Semazen gösterisi konuklara unutulmaz dakikalar yaşattı.

Deneyimli aşçılar tarafından hazırlanan ve Geleneksel aşurenin biraz daha zenginleştirilmiş hali olan bol malzemeli 1000 kişilik aşure hijyen koşullarına uyularak konuklarına dağıtılırken aşure lezzeti yine tüm katılımcılardan tam not aldı.

Altıneller Vestel Ekinci Şubesi Müdürü Jan Mişel Tüfenkçi  ev sahipliğinde gerçekleşen 4.Geleneksel Aşure İkramı etkinliğine Altıneller Vestel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf İlyas Yılmazoğlu, Altıneller Vestel Kurumsal Satış Müdürü Reşit Arıcıoğulları, diğer şubelerinin müdürleri, Müşteriler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Programın başından itibaren her ayrıntıyı titizlikle takip eden Altıneller Vestel Ekinci Şubesi Müdürü Jan Mişel Tüfenkçi  , Muharrem ayı dolayısıyla müşterilerine bu yılda Aşure ikram etmenin mutluluğunu yaşadıklarının altını çizerek başladığı açıklamasında :” Muharrem ayı ve birçok önemli olay meydana geldiğine inanılan Aşure Günü dolayısıyla geleneksel olarak düzenlediğimiz  etkinliğin yoğun ilgi görmesinin mutluluğunu yaşadık. Altıneller Vestel’in değerli işletmecilerine bu güzel etkinliğe verdikleri destek ve hassasiyetlerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunarak 4.Geleneksel Aşure İkramı etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran kıymetli konuklarımıza ,titizlikle çalışan kıymetli ekip arkadaşlarımıza ve bin bir özenle aşureyi hazırlayan ekibe teşekkür ediyorum. Nice Muharrem ayı Aşure günü etkinliklerinde bir arada olmak dileği ile saygılarımı sunuyorum” dedi.

Aşureleri afiyetle yiyen konuklar Altıneller Vestel Mağazaları yöneticilerine hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu