Akıllı Kameralar Hırsızların Korkulu Rüyası

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Günlük hayatta en önemli hususlardan biri güvenliktir. Bu anlamda son yıllarda Güvenlik Kamera ve Sistemleri günlük yaşamda oldukça önemli bir konuma geldiler. Hele ki teknik olarak günden güne gelişim gösteren markalar  sundukları hizmetler   ile birbiri ile yarış halindeler. İşte böyle bir ortamda bölgemizin başarılı firmalarından olan Fatih Bilişim Center yapay zeka ile akıllandırdığı kamera sistemleri ile farkını ortaya koyarak sektörde en çok tercih edilen işletme konumuna geldi.

Güvenlik Sistemleri ,Akıllı ev sistemleri, Bilgisayar satış ve onarımı faaliyetlerini kusursuz bir biçimde sürdüren Fatih Bilişim Center, Uygun fiyatları ve satış sonrası servis hizmetleri ile de takdir toplayan bir firma olarak çıkıyor karşımıza.

21 yıldır hizmet verdikleri sektörde son dönemde Akıllı Kamera sistemleri ile daha ön plana çıktıklarını söyleyen Fatih Bilişim Center’in genç ve başarılı işletmecisi Fatih Altınöz yaptığı açıklamasında:” İşletme olarak birinci önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. İşte bu anlayış içerisinde uzun yıllardır verdiğimiz kusursuz hizmetler neticesinde bugün sektörün marka işletmesi durumundayız şükürler olsun. Bilgisayar konusunda verdiğimiz başarılı hizmetlere ilave olarak başladığımız Güvenlik Sistemleri alanında en iyi hizmeti verebilmek adına Dünyaca ünlü Hikvision firmasından eğitimlerimi aldım. Eğitimler neticesinde aldığım sertifikalar ile bu alanda hizmete başladım. Yaptığımız işler büyük beğeni topladı. Müşterilerimizin bizden memnuniyetleri neticesinde Hatay’ın ilçeleri başta olmak üzere Türkiye’nin bir çok iline iş yapmaya başladık. Son dönemde yapay zeka ile akıllandırdığımız kameralarımız yaptığımız çalışmaların önüne geçmiştir.

Öyle ki Kameraları bölgemizde akıllandıran tek firma olarak sunduğumuz hizmetimiz ile hırsızların korkulu rüyası olduk. 360 derece yatay dönüş, 180 derece dikey dönüş yapabilen akıllı kameralarımız yabancı şahısları tespit ettiğinde önce alarm sesi ile uyarı veriyor. Halen bu şahıslar bulundukları yeri terk etmemişlerse yüksek watt projektörler ile bulundukları bölgeyi aydınlatıyor bununla da kalmayarak şüpheli şahısların fotoğraflarını çekerek ev veya iş yeri sahibinin telefonuna e-mail  olarak atıyor. İşte böylesine etkili bir güvenlik sistemini herkes tercih etmeye başladı son günlerde. İş işten geçmeden bu sistemden faydalanmak isteyenler bizimle irtibata girsinler lütfen. ”dedi.

Altınöz ayrıca yine yaşamımızda önem arz eden akıllı ev sistemleri ile ilgili de hizmet verdiklerinin altını çizerek alanında deneyimli çalışma arkadaşları ile birlikte Bilgisayar onarım ve satış konusunda da hizmetlerine hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

Akasya mahallesi Ş.Balcı caddesi Özkurt apartmanında faaliyet gösteren Fatih Bilişim Center!’in iletişim numarası 0 507 531 01 01

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu