Ahmet Çağlar ,Hatay SMMM Odası başkanlığına adaylığını açıkladı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler odasının Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olan Oda kurulları seçimine Hatay Mesleki Dayanışma Grubu olarak Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahmet Çağlar başkanlığındaki listeyle katılacakları açıklaması yapıldı. Hatay Mesleki Dayanışma Grubu tarafından yapılan açıklamada :” Sayın Basın Mensupları, Mayıs  20222 Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkan Adayımız Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Ahmet Çağlar.

Bilgi,Deneyim,Donanım

  Adayımız SMMM Ahmet Çağlar  Hatay SMMM Odasında Yönetim Kurulu ve Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Geçmiş dönemlerde Disiplin Kurul Başkanlığı,Genel Kurul Delegeliği gibi odamız bünyesinde bir çok görev yapmıştır. Mesleğimizin ve Meslektaşımızın sorunlarını çözüm noktasında gerekli bilgi,deneyim ve donanıma sahiptir.

Yenilikçi,Tecrübeli

Gençlere söz hakkı tanıyan görüş ve fikirlerine kıymet veren,enerjileri tecrübemizle harmanlayarak yeni dijitalleşen çağın, tüm gereksinimlerine cevap verecek bir yönetim anlayışıyla geliyoruz.

Katılımcı Yönetim Anlayışı

 Katılımcı Yönetim, Şikayet eden değil çözüm için mücadele eden bir anlayışla geliyoruz.

Çözüm Üreten,Birleştirici,Dayanışma

Meslektaşlarımızı,dayanışma ortak çözüm üretme noktasında katılımcı olmasını sağlamak amacıyla bir araya getirme,öneri ve şikayetlerini daha hızlı iletilmesini sağlama,ayrıştırmadan uzak olmak için ortak bir sosyal platformda birleştireceğiz.

 Haksız rekabeti önlemek adına etkin bir şekilde mücadele edeceğiz.”denildi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu