Adı Ölümsüzleşecek

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, geçtiğimiz günlerde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden bölgemizin sevilen hekimlerinden olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Adnan Ezelsoy’un adının Sevgi Parkı’na verilmesi için çalışma başlattıklarını açıkladı.

  1. ADNAN EZELSOY PARKI

Merhum Dr. Adnan Ezelsoy’un, salgın sürecinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak görevini yaptığını belirten Belediye Başkanı Güzel açıklamasında: “Çocuk Sağlığı ve hastalıkları Uzmanı, hekimliği, yardımseverliği, ücretsiz sağlık hizmetleri, merhameti, iyilikleri ve insani kişiliği ile herkesin gönlünde taht kuran , salgın sürecinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan görevini hakkıyla sürdürmüş , Hatay’ımızın unutulmayacak değeri, covid-19 sebebiyle kaybettiğimiz sağlık şehidimiz Dr. Adnan Ezelsoy’un anısını yaşatmak adına, “Sevgi Parkının adının “Dr.Adnan Ezelsoy” olarak değiştirilmesi yönünde gerekli çalışmaları başlattık. Dr. Adnan Ezelsoy nezdinde tüm sağlık şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.” ifadelerine yer verdi.

ADI ÖLÜMSÜZLEŞECEK

Merhum Dr. Adnan Ezelsoy’un kızı Ece Ezelsoy’da  konuyla ilgili yaptığı açıklamada: “Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Dr. Adnan Ezelsoy’un ismini Sevgi Parkı’na verilmesi için çalışmalar başlattı. Bundan sonra Dr. Adnan Ezelsoy’un adı her zaman olduğu gibi sevgiyle anılıp,  ölümsüzleşecek. Hatay halkı adına Sayın Güzel’e Teşekkürü bir borç biliyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu