Adana’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ve Medya Derneği iş birliği ile ‘Dezenformasyonla Nasıl Mücadele Edilir?’ paneli düzenlendi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Adana’da Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı (CİB) ve Medya Derneği iş birliği ile düzenlenen ‘’Yerel Medya Buluşmaları’’ projesi kapsamında ‘Dezenformasyonla Nasıl Mücadele Edilir?’ paneli düzenlendi.

Kentte bir otelde düzenlenen panel, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Panelin açılış konuşmasını CİB Adana Bölge Müdürü Ali İmran Turgut yaptı

“Var gücümüzle çalışıyoruz’’

Panelde konuşan Turgut,‘’Medya sektörü ve basın mensupları, kamuoyunun dünya, ülke ve bölge gündemiyle ilgili gerçek bilgilere erişiminde önemli aktörlerinden birisidir. Hakikatin temsilcisi olan gazetecilerimiz ve basın mensuplarımız, sağlıklı ve güvenilir haberlerle demokrasiyi güçlendirmek ve bu görevi yerine getirerek, hayati bir fonksiyon içermektedir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Bey’in işaret ettiği üzere; Türkiye Yüzyılı, iletişimin de yüzyılı olacaktır. İletişim Başkanımız Sayın Prof. Dr. Fahrettin Altun Bey’in öncülüğünde yola çıkan İletişim Başkanlığımız, Türkiye’nin küresel çapta barışçıl ve sürdürülebilir politikalarla daha güzel bir geleceğin inşasına katkı sağlamak üzere var gücüyle çalışmaktadır’’ dedi.

“Bilgi terörünü yeneceğiz’’

Türkiye markasının, önemli olduğunun altını çizen Turgut, ‘’Yeni yüzyıl, sizlerle Türkiye Yüzyılı olacaktır. Demokrasinin önemli sütunlarından birisi de özgür, güçlü, çok sesli, nitelikli ve hakkaniyetli bir medya olduğuna işaret eden Sayın Prof. Dr. Fahrettin Altun Bey, bu bağlamda Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’mizi hayata geçirmiştir. Siz değerli basın mensuplarımız da ortaya koyacağınız hassasiyet ve özverili çalışmayla bilgi terörünü yenmemize, dezenformasyonla mücadelemizde en önemli güç kaynağımız olacaksınız. Göstermiş olduğunuz hassasiyet ve özveri, her zaman şükranla anılacaktır. Bu vesileyle sizleri yüksek saygı ve sevgiyle selamlıyorum, sağlıcakla kalın’’ diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu