8 yıldır olduğu gibi Hatay’ın yararına olan her projeye destek vermeye devam edeceğiz

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Hatay Büyükşehir Belediyesi 2022 yılı Eylül ayı meclis toplantısı HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında gerçekleşti. Toplantıda 79 gündem ve 9 gündem dışı olmak üzere 88 madde görüşüldü.  Toplantının ardından AK Parti grubu adına bir açıklama yapan Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Hatay’ın yararına olan her olumlu projeye destek verdiklerini, Eylül ayı toplantısında da görüşülen önemli projelere de Cumhur İttifakı olarak her türlü desteği vererek karara bağladıklarını ifade etti.

Aynı şekilde, Hatay Büyükşehir Belediyesi Yaş Meyve ve Sebze Hali Kompleksi yapım işi bütçe ödeneğinin yüzde 10’unun 2022 yılı, yüzde 90’ının ise 2023 yılı bütçesinden karşılaması önerisi kabul ettiklerini ifade eden Başkan Sarı, “Her meclis toplantısında olduğu gibi Cumhur İttifakı olarak yine Hatay’ın yararına oy kullandık. Yaş Meyve ve Sebze Hali Kompleksi’nin projesi gündeme geldi. 2023’e kadar memleketimize yakışır bir hal inşa edeceklerini ifade ettiler. Bizlerde Cumhur İttifakı olarak, belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizle beraber destek olacağımızı ifade ettik. Toplantıda da istedikleri her türlü desteği verdik” diye konuştu.

BU PROJEYİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Meclis toplantısında HBB’nin gündeme aldığı Antakya Serinyol Mahallesi ile Arsuz Madenli Mahallesi arasında yapılacak yolun bütçesinin yüzde 20’sinin 2022 yılı bütçesinden yüzde 80’inin de 2023 yılı bütçesinden karşılanması teklifine de destek verdiklerini ifade eden Başkan Sarı, “Bu projeyi çok önemsiyoruz. Maddi ve manevi olarak destekliyoruz. Bu projenin Hatay’a kazandırılmasında da tam destek verdik. Özetle 8 yıldır, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin memleketin yararına getirdiği her projeye destek verdik. Bundan sonra da memleketin yararına olan her projenin altına imza atacağımızı ifade ediyorum” sözlerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu