50 Yıllık Çay Ocağı İlk Günkü Gibi Hizmeti Sürdürüyor

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Tarihi uzun çarşının giriş bölümünde bulunan Meydan Camisi kapısında bulunan 50 yıllık çay ocağı ilk günkü gibi hizmetini sürdürüyor.Son dönemde Şükrü Çağlar tarafından işletilen çay ocağı adını kurucusu olan merhum Nizamettin ustadan almış. Nizam Ustanın Çay Ocağı küçük mütevazi bir işletme ama hizmet verdiği ağ oldukça geniş ve sağlam bir müşteri kitlesine sahip..

Uzun yıllardır aynı yerde hizmet veren Nizam Ustanın Çay Ocağında ustalarından devraldığı bayrağı en iyi biçimde taşımak adına çaba harcadığını ifade eden Şükrü Çağlar yaptığı açıklamasında:” Uzun çarşıya giriş yapan herkesi bizim çay ocağımız karşılar. İster girişte isterse de alışveriş sonrası çıkışta hemşerilerimiz tavşan kayı çayımızın muhakkak tadına bakar. Tavşan kanı çayımız son derece meşhurdur ve kalitesini, kıvamını ilk günden itibaren hiç bozmamıştır. Kahve konusunda da iddialı olduğumuzu belirtmek isterim. Diğer sıcak ve soğuk içeceklerimizde en leziz halleri ile müşterilerimize servis yapılır.Burası bir çay ocağı ama gelen talepler doğrultusunda bazı ürünleri de burada bulundurmak zorunda kaldığımızdan biraz da büfe modundayız.Çevremizdeki esnafımız uzun yıllardır müşterilerine bizim içeceklerimizi sipariş ederler.Onun dışında uzun çarşıya alışverişe gelen vatandaşlarımız da özellikle yanımıza uğrayarak kısa bir mola verirler.Yerli ve yabancı turistlerimizde bizleri belli sıklıkla ziyaret ederek çay ve kahvemizin tadına muhakkak bakarlar.İşyerimizde hala diyafon ile sipariş alınmaktadır.Teknolojinin nimetlerinden faydalanan müşterilerimizin bir bölümü siparişlerini cep telefonu ile vermektedirler. Marka sistemimizde hiç bozulmadan devam etmektedir. Uzun çarşıya yolu düşen herkesi tavşan kanı çayımızı içmeye bekliyoruz.Destekleri ile her daim yanımızda yer alan kıymetli esnaflarımıza ve direk işyerimize gelen müşterilerimize teşekkür ediyoruz.”dedi.

Uzun çarşıyı çok sevdiğini ve buraya her geldiğinde Nizam Ustanın Çay Ocağında bir çay molası verdiğini söyleyen Cuma Dönmez,Uzun yıllardır geldiği işletmede kalitenin hiç bozulmadığının altını çizerek çay ocağının kurucularına Allah’tan rahmet diledi.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu