5 YIL BOYUNCA MUHTARLIK MAAŞIMI HATAYSPOR’A BAĞIŞLAMAYA HAZIRIM

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Antakya Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, Hatayspor Kulübüne destek çağrısı yaparak, “Gerekirse ben 5 yıl boyunca muhtarlık maaşımı Hatayspor Kulübüne bağışlamaya hazırım, herkes de taşın altına elini koysun” dedi.
Güllübahçe Muhtarı Rafet Yavrum, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakan Yardımcısı Vedat Gürgen, Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Hatay Milletvekilleri, sivil toplum kuruluşlarının da hazır bulunduğu toplantıda, Hatayspor’a destek çağrısı yaptı.
Bakan Özhaseki’ye, “Hatayspor’a sahip çıkın Bakanım” diyen Muhtar Rafet Yavrum, “Hatayspor şu anda zor durumda maddi anlamda desteğe ihtiyacı var, oyuncuların beklentileri var, takım sahipsiz durumda. Volkan Demirel’den sonra takımın başına geçen Özhan Pulat hocamız büyük bir özveri göstererek, görevi kabul etti. Desteklerin gelmediği takdirde, deprem sonrası Hataylıların umudu ve moral kaynağı olan Hatayspor’un küme düşmesine seyirci kalınacaktır. Bu da bizim ayıbımız olacaktır. Ne olur sayın Bakanım değerli valim ve başkanım Hatayspor’a sahip çıkın, ben kendi adıma 5 yıl boyunca muhtarlık maaşımı bağışlamaya hazırım. Vakit geçmeden herkes bir yerden tutmalı ve takımın ihtiyaçlarına karşılık verilmelidir” diye konuştu.
HBB BAŞKANI ÖNTÜRK: KULÜBE GELEN PARALAR TEMLİKLİ OLDUĞU İÇİN HAVALE DAHİ YAPAMAYACAK DURUMDAYIZ!
HBB Başkanı Mehmet Öntürk, Muhtar Rafet Yavrum’a dönerek, “Sevgili muhtarım Hatayspor’u sahipsiz bırakmadık, bırakmayacağız da. Düşmemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren maddi anlamda desteklerde bulunduk. Taraftarlarımız için her hafta otobüs kiralayarak, takıma destek olmalarını sağlıyoruz. Sayın Valimiz ve Gençlik ve Spor Bakanlığımızda elinden geleni yapıyor. Ama ne yazık ki kulübe gelen paralar temlikli olduğu için havale dahi yapamayacak durumdayız. Bilginiz olsun, mevcut durumdan bunun hesabını sormalıyız Hatayspor sevenleri olarak” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu