4 hazırlık maçında tek galibiyet: 4 gol attı 8 gol yedi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor yeni sezon öncesinde oynadığı son hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’la 2-2 berabere kaldı.  İki takımında hazır gözükmediği karşılaşmada Hatayspor iki kez öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı.

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Serkan Özbalta maça, Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Recep Burak Yılmaz, Simon Falette, Samuel Adekugbe, Mehdi Boudjemaa, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Dylan Saint Louis, Saba Lobjanidze ve Ayoub El Kaabi 11’iyle başladı.

Bordo-Beyazlılar karşılaşmanın 14’üncü dakikasında Ayoub El Kaabi’nin attığı golle 1-0 öne geçti. Adanaspor bu gole sadece 4 dakika sonra Ahmethan Köse ile karşılık verdi. Dylan Saint-Louis’in 32’inci dakikada attığı golle yeniden öne geçen Hatayspor devreyi 2-1 önde tamamladı.

Adanaspor’da Burak Çoban 73’üncü dakikada bir kez daha fileleri havalandırarak skoru tayin etti.

4 HAZIRLIK MAÇINDA 4 ATTI 8 YEDİ!

Yeni sezon öncesi toplamda 4 hazırlık maçı yapan Hatayspor bu maçlarda 2 yenilgi, 1 galibiyet ve 1 beraberlik almış oldu. Hatayspor bu 4 maçta rakip kaleye 4 gol atarken kendi kalesinde ise 8 gol gördü. Hatayspor ilk 3 hazırlık maçında Çaykur Rizespor’a 3-1, Ümraniyespor’a ise 3-0 mağlup olmuş, Büyükşehir Belediye Erzurumspor’u ise 1-0’la geçmişti.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu