YAYMAN VE YAVUZ’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp


Ak Parti Hatay Milletvekili ve T.B.M.M. Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hüseyin Yayman Kırıkhan’a yapılan yatırımlardan dolayı Karayolları Bölge Müdürlüğüne teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ziyaret programı kapsamında DSİ Adana 6. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe, Karayolları Genel Müdürlüğü Mersin 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan ve Karayolları Adana bölge 57. Şube şefi Abdulhakim Polat ziyaret edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Yavuz; “ Değerli hemşerilerim. Bugün DSİ Adana 6. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe, Karayolları Genel Müdürlüğü Mersin 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan ve Karayolları Adana bölge 57. Şube şefi Abdulhakim Polat’ı ziyaret ettik. Ziyarette Beyazıd-I Bestami Hz. Türbe yolunu yaptıkları için Karayolları Bölge Müdürümüze, Delibekirli Deresinin yatırım programına alınıp ile ihale sürecinin başlatılmasından dolayı DSİ Bölge müdürlerimize teşekkürlerimizi sunduk. Bu güzel yatırım ve hizmetler ilçemize hayırlı olsun.
Bu güzel hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında destek olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, ilgili bütün Bakanlarımıza, Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Yayman’a, Karayolları – DSİ Genel ve Bölge Müdürlerimize kısaca emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ederim. Allah’ın izniyle durmak yok yola devam.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu