Hatayspor, Kevin Varga’yla anlaştı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Serkan Hoca’nın ısrarla takviye istediği sol kanat mevkisi için direkt ilk 11’de oynayabilecek bir oyuncuyla anlaşma sağlandı. Hatayspor, Kasımpaşa’yla sözleşmesini fesheden Kevin Varga ile her konuda anlaştı
Teknik Direktör Serkan Özbalta’nın talebi üzerine sol açık mevkisi için transfer çalışmalarına hız kazandıran Atakaş Hatayspor’un transferi bitirdiği ve ismi sır gibi saklanan oyuncunun Kevin Varga olduğu öğrenildi. Varga transferi, resmi imzalar atıldıktan sonra kamuoyuna duyurulacak.
Yeni sezon öncesinde Erce Kardeşler’i transfer ederek kaledeki açığı kapatan Bordo-Beyazlılar, stoper bölgesinde Burak Öksüz ve Simone Falatte’nin yanına Recep Burak Yılmaz ve Ongjen Vranjes’i transfer etti. Orta sahayı da eski oyuncuları Rayane Aabid ve Ruben Ribeiro ile güçlendiren Hatayspor, Serkan Hoca’nın ısrarla istediği sol açık transferini de tamamladı.
MACARİSTAN MİLLİ TAKIMINDA DA FORMA GİYİYOR
Alacakları nedeniyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen Kasımpaşa’dan ayrılan 26 yaşındaki sol kanat oyuncusu geçtiğimiz sezonu İsviçre’nin Young Boys takımında kiralık olarak geçirmişti. Kasımpaşa takımında 2020 ve 2022 yılları arasında toplam 55 maça çıkan Varga, 6 gol ve 4 asist üretti. Kevin Varga aynı zamanda Macaristan Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Hatayspor’un Varga transferini kısa süre içerisinde duyurması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu