30 Ağustos şampiyonasına Altınözü damga vurdu

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi Spor Kulübü sporcuları önemli başarılara imza atmaya devam ediyor. Ulusal ve uluslararası arenada adından sıkça söz ettiren başarılı spor kulübü son olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Hatay genelinde düzenlenen Budokaıdo Kata-Kumite Şampiyonasında da önemli bir başarı elde etti. Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi Spor Kulübü 14’ü birincilik, 11’i ikincilik ve 10’u üçüncülük olmak üzere toplamda 35 derece kazandı.

Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi Spor Kulübü Antrenörü Bedia Sürgit, gazetemize yaptığı açıklamada elde ettikleri başarıdan duyduğu mutluluğu paylaştı. Desteklerinden ötürü Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet Zümre ve Altınözü Kaymakamlığına teşekkür eden Sürgit, şampiyonada derece elde eden tüm sporcuları tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

SÜRGİT: BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK

Kulüp olarak büyük bir başarıya imza attıklarının altını çizen Sürgit,  “30 Ağustos Zafer Bayramı Dolayısı ile il genelinde yapılan Budokaıdo Kata-Kumite Şampiyonasında Altınözü Kaymakamlığı ve Altınözü Belediyesi Spor Kulübü sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Kulübümüz kata ve kumite dalında 14 birincilik, 11 ikincilik ve 10 üçüncülük elde ederek toplamda 35 derece kazandı. Bizlere destek veren ilçe müdürümüz Ahmet Zümre’ye, belediye başkanımız Rıfat Sarı’ya ve Altınözü Kaymakamlığı’na  sonsuz teşekkürler” diye konuştu.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu