3 puan bu sisi dağıtır!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Atakaş Hatayspor, Süper Lig 17’nci hafta maçında bugün saat 17.00’da Ümraniyespor’a konuk olacak. Maçın son hazırlıklarını yoğun sis altında gerçekleştiren Bordo-Beyazlılar, 3 puana uzanmak ve düşme potasından uzaklaşmak istiyor

Ligin son sırasında yer alan rakibi karşısında tek hedefi galibiyet olarak belirleyen Atakaş Hatayspor, yoğun sis altında yaptığı idmanla Ümraniyespor maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde, Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen ve 1 saat süren idmanda taktik ve dar alan çalışması gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye farklı yenilerek demoralize olan Bordo-Beyazlılar, hem moral depolamak hem de alt sıralardan kurtulmak adına bu maça fırsat maçı gözüyle bakıyor.

ÜMRANİYE İÇ SAHADA 6 YENİLGİ ALDI

İki takım için de zor geçmesi beklenen mücadele öncesinde ev sahibi ekip Ümraniyespor, 10 puanla son sırada yer alıyor. 15 puanı bulunan Hatayspor ise haftaya 16’ncı sırada giriş yaptı.

Bu sezon kendi sahasında çıktığı 8 maçta sadece 1 galibiyet alan Ümraniye ekibi diğer iç saha maçlarında 1 beraberlik ve 6 yenilgi aldı.  Ümraniye bu maçlarda rakip kaleye 8 gol atarken kendi kalesinde 16 gol gördü.

DEPLASMANDA EN FAZLA GOL YİYEN TAKIM HATAYSPOR

Atakaş Hatayspor ise geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da deplasmanda başarısız bir grafik sergiliyor. Bu sezon çıktığı 8 deplasmanda 2 galibiyet ve 6 yenilgi alan Bordo-Beyazlılar bu maçlarda sadece 4 gol atarken kalesinde 15 gol gördü. Hatayspor, bu sezon deplasmanda en az puan alan ikinci takım ve deplasmanda en fazla gol yiyen takım konumunda bulunuyor.

HATAYSPOR’DA 2 EKSİK

Ümraniye maçı öncesi Hatayspor’da iki eksik bulunuyor. Fenerbahçe maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Samuel Adekugbe ve Onur Ergün kart cezaları nedeniyle forma giyemeyecek. Samuel’in yerine Engin Can Aksoy’un, Onur Ergün’ün yerine de Musa Çağıran veya Mehdi Boudjemaa’nın forma giymesi bekleniyor.

HATAYSPOR’UN MUHTEMEL 11’İ

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in, Ümraniyespor maçında zorunlu değişiklikler dışında bir rotasyona gitmesi beklenmiyor.  Bordo-Beyazlıların Ümraniyespor maçına Erce Kardeşler, Kamil Ahmet Çörekçi, Ognjen Vranjes, Burak Öksüz, Engin Can Aksoy, Mehdi Boudjemaa, Rayane Aabid, Ruben Ribeiro, Saba Lobjanizde, Ayoub El Kaabi ve Ze Luis ilk 11’iyle başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu