Yarıyıl Hediyesi Ülkü Ocaklarından

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yarıyıl tatiline hazırlanan öğrencilere karne hediyesi olarak Odak2023 anlayarak hızlı okuma yazılımı hediye edeceklerini duyurdu.
Genel Başkan Yıldırım paylaşımında, “Kıymetli gençler, karneleri almaya günler kaldı.
Yarıyıl tatiline kadar pandemi şartları altında okullarınızda yer aldınız, derslerinize sıkı sıkıya sarıldınız ve nihayet emeğinizin karşılığını alma vakti geldi.
Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin, Türk gençliğine karne hediyesini bizler de sizler için hazırladık. 50 Bin adet Odak2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımını Türk gençliğine ulaştırıyoruz. Odak2023 hediyeleriniz yola çıktı.
Takdir ve Teşekkür alan her bir gencimiz karnelerini alınca, bulundukları il ve ilçe Ocaklarımıza giderek Odak 2023’e sahip olabilir.
Odak2023 okuma hızını artıran, odaklanma seviyesini yükselten ve Türk gençliğine sınavlarında başarı sağlayan bir eğitim programıdır.
Odak2023 kullanan öğrenciler derslerinde büyük oranda başarı sağlarlar, liseye ve üniversiteye giriş sınavlarında da bu dönem büyük başarılar kazanacağını söyleyebiliriz.
Bu doğrultuda, öğrenciler daha başarılı olsun ve geleceğe emin adımlarla yürüsün diye ODAK2023’ü Türk gençliğine Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli adına armağan ediyoruz.
Haydi gençler, karne hediyenizi almak için sizleri Ülkü Ocaklarına davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu