Hatay Basınının Duayen İsmi Numan Dingil Son Yolculuğuna Uğurlandı

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman Hatay basın camiasında uzun yıllar başarılı bir biçimde hizmet vererek adını duayen gazeteciler arasına yazdırmayı başaran Gazeteci Numan Dingil dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Devraldığı bayrağı yine ona yakışır bir biçimde taşıyan Özyurt Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Metin Dingil’in babası olan Merhum Numan Dingil’in cenazesi Hatay Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Kompleksinde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Antakya Asri Mezarlıktaki aile mezarlığına dualar ve gözyaşları arasında defnedildi.


Hatay basın camiasının yoğu katılım gösterdiği Merhum Numan Dingil’in cenaze törenine ,Hatay Protokolü,Hatay Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Temizyürek,Resmi Kurum Müdurleri,STK Baskanları,HGC Yönetim Kurulu Üyeleri,Gazete Sahipleri,Akraba ve sevenleri katılarak Dingil ailesinin acısına ortak oldular.
Merhum Numan Dingil için taziyenin evinin önünde kurulan cenaze çadırında alınacağı bilgisi verildi.
Şehri Hatay Haber Portalı olarak Merhum Numan Dingil’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

İlgili Haberler

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email
Puan Durumu